Dukai Regina komoly szívbetegséggel küzd

Fotó: Polyak Attila - Origo -
betegség modell szívelégtelenség Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellnél már gyerekkorában szívelégtelenséget fedeztek fel, ami az idő múlásával egyre intenzívebbé vált, annak ellenére, hogy Regi nagyon odafigyel magára.

Dukai Regina kamaszkorában vette észre először, hogy valami nincs rendben a szívével, ezután pedig hamar kiderítették az orvosok, hogy az egyik szívbillentyűjének megvastagodása okozza a problémákat, ezáltal pedig

megakadályozhatja a vér visszaáramlását a szívben.

Fotó: Polyak Attila - Origo

„Tinikoromban kezdtem érezni, azt gondolom, hogy ez akkor történhetett, amikor hirtelen megnyúltam és talán a szervezetem nem úgy tudott követni engem, mint amennyire gyors tempóban nőttem. Akkor azt mondtam anyuéknak, hogy olyan érzés, mintha egy kő esne le a szívemről. Tényleg azt éreztem, mintha leszakadna onnan valami hirtelen, de most már azt mondanám, hogy olyan, mintha jó erősen ököllel mellkason csapnának" – mesélte Regina a Life.hu-nak.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

A modell azonban nagyon odafigyel a betegségére és rendszeresen jár kontrollra.

"Az esetek 90%-ában ez fronthatáskor jön elő vagy akkor, ha egy stresszhelyzet lemenőben van. A gyakorisága teljesen változó és kiszámíthatatlan ahogyan az is, hogy meddig tart a roham" - nyilatkozta a Hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.