"Most egy kicsit bódult állapotban van" - Leállt Gálvölgyi János veséje

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
betegség vese Gálvölgyi János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleinte mindenki azt hitte, a nagy meleg miatt a vérnyomása rendetlenkedik, de sokkal súlyosabb betegség támadta meg.

Hirtelen jelentkeztek a tünetei, de már napokkal a kórházba szállítása előtt is fáradékony volt Gálvölgyi János. Felesége, Judit, a Best Magazinnak azt mesélte, volt, hogy férje ülve elaludt.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Mivel rosszul lett, azonnal kórházba került, és most infúziót kap. Leállt a veséje, így a szervezete nem tudja megfelelően kiválasztani a méreganyagokat, ezért toxikus tünetek jelentkeztek nála. Az orvosok szerint pár napig még biztosan bent kell tartani, hogy kiderítsék, mi okozta a bajt.

Most egy kicsit bódult állapotban van,

de bízom benne, hogy a benne lévő életöröm és humor segít majd neki a felépülésben" – mesélte Judit, aki azt is elárulta, már nem lehetett lemondani lányuk esküvőjét, de érthető módon mindenki hangulatára rányomta a bélyegét az, hogy az örömapa nem lehetett velük. Erről itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.