Meglépett a páciensek pénzével a magyar horrorfogorvos

fogorvos magyar károsult ügyvéd horrorfogorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károsultak és ügyvédeik sokasága keresi azt a magyar férfit, aki egy illegális rendelőt működtetett Írországban. A hírek szerint többmilliós kárt okozott a pácienseinek.

A férfit először idehaza tiltották el a praktizálástól, mert többször is úgy végzett el különböző fogászati beavatkozást, hogy előtte nem adott be érzéstelenítő szereket a betegeknek. A történtek után Angliába költözött, hogy ott dolgozzon, de a módszerein nem változtatott. Egy peterborough-i nő később azt nyilatkozta egy helyi lapnak, hogy ez az orvos a legkegyetlenebb ember, akivel valaha találkozott - írja a Bors.

Forrás: Thinkstock

2006-ban az angliai praktizálástól is eltiltották, így került Írországba, majd pár éve "munka" után meglépett a hatóságok elől. Ügyét most ismét felhozta az ír sajtó, miután a napokban elkapták az egyik kollégáját, aki hasonló módszerrel károsított meg több beteget is: ez a férfi harapófogóval húzta ki a fájós fogakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.