Kórházba vitték az Aerosmith gitárosát: A színpadon lett rosszul a zenész

Aerosmith gitáros rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul lett és kórházba került az Aerosmith gitárosa. Joe Perryt hétvégén szívpanaszokkal vitték el egy koncertről a mentők.

Joe Perry nem a Steve Tyler vezette legendás bandával, hanem másik együttesével, a Hollywood Vampire-rel lépett fel Coney Islanden, amikor kis híján összeesett.

Johnny Deppel és Alice Cooperrel állt a színpadon a 65 éves rocker, mikor úgy tűnt, szívrohama van.

Azonnal kórházba vitték, ahol stabilizálták az állapotát.

A rajongók által készített videókon látszik, ahogy előbb leül a dobokhoz, majd a gitárjával a nyakában letántorog a színpadról.

Mindössze két dalt játszottak el, majd Perry rosszulléte után mindenki elhagyta a színpadot, később azonban folytatódott a show.

Dopeman durván beszólt a Soundon ájultan talált lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-dopeman-kommentelte-az-esetet-beszolt-a-soundon-ajultan-talalt-lanyoknak.htmlA Balaton Sound kétségtelenül egyik legdurvább történése az volt, hogy egy híres DJ páros öltözőjében ájultan találtak két fiatal magyar lányt. Dopeman sem tudott elmenni az eset mellett szótlanul, durván beszólt a lányoknak TV + SztárokOrigoGyörgy herceg az anyukája derekáig ér - Nagyon sokat nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-gyorgy-herceg-nagyon-sokat-nott-apukajaval-egy-repteren-kaptak-lencsevegre.htmlA kis György hercegért az egész világ rajong. Nem is csoda, hogy ismét elvonta a figyelmet királyi szüleiről a cambridge-i repülőtéren, ahol sötétkék térdnadrágjában és világoskék zajvédőjében igazi divatdiktátorként tündökölt. TV + Sztárok--Esküvő előtt bővült Miley Cyrus és Liam Hemsworth családjahttp://www.life.hu/sztarok/20160708-eskuvo-elott-bovult-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-csaladja-kiskutyat-vasarolt-a-kis-csalad.htmlJegygyűrűje után új családtagját is megmutatta az internet közönségének Miley Cyrus. Régi- új vőlegényével, Liam Hemsworth-szel együtt már hárman, sőt, időnként öten vannak. TV + SztárokAFPTaylor Swift megvillantotta szexi hátsójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160706-taylor-swift-megmutatta-szexi-feneket-barataival-toltotte-a-hetveget-bikiniben.htmlTaylor Swift megmutatta a kendőzetlen valóságot. Méghozzá nem a színpadon, hanem hétköznapi körülmények között. TV + SztárokOrigoHárom nappal szülése után bombaformában a szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-harom-nappal-szulese-utan-bombaformaban-a-szupermodell-sallie-axl-szules-utan-maris-karcsu.htmlAz angol Big Brother sztárja, a modellként és DJ-ként is ismert Sallie Axl második lánya megszületése után három nappal meztelenül mutatta meg magát. A látványtól leesett az állunk. TV + SztárokOrigoTóth Gabi extrém sminkben is gyönyörűhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-toth-gabi-extrem-sminkben-tundokol-a-fiatal-enekesno-szelfit-keszitve-mutatta-meg-uj-kreaciojat.htmlDekoltázsa után extravagáns sminkjével varázsolta el rajongóit Tóth Gabi. Az X-Faktor mentora egy fellépéshez emelte ki meseszép vonásait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.