Borzalmas családi dráma: ollót döfött testvére fejébe egy kisfiú

Forrás: Facebook/Magyar Mentőmotor Alapítvány -
olló sérülés fej veszekedés testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő látvány fogadta Szigetszentmiklóson a motoros mentőket. Családi veszekedéshez riasztották őket, kiérkezéskor pedig azt látták: hatalmas olló áll ki az egyik gyermek fejéből.

Családi veszekedéshez riasztották néhány nappal ezelőtt a motoros mentőket, arra azonban ők sem számítottak, amit kiérkezésükkor láttak. Az egyik kisgyermek fejéből hatalmas olló állt ki.

Forrás: Facebook/Magyar Mentőmotor Alapítvány

"A helyszínre érve rémisztő látvány fogadta bajtársunkat: a kisfiú fejéből egy olló állt ki, mely kb. 3-5 cm pengehosszúságú volt.

Az azonnali ellátás megkezdése után mentőhelikoptert kértünk a lehető leggyorsabb szállítás érdekében" - olvasható a Magyar Mentőmotor Alapítvány Facebook-oldalán. A vizsgálatok során megállapították, hogy szerencsére semmilyen maradandó károsodása nincs a kisfiúnak.

"Az elvégzett vizsgálatok megállapították, hogy szerencsére a gyermek nincs életveszélyes állapotban. (Erre abból is lehetett következtetni, hogy folyamatosan beszélt és többször elmondta, hogy utálja a kistesóját!

Ugyanis Ő állt az olló kevésbé harapós végén.... ) A mentőhelikopter stabil állapotban szállította a kisfiút kórházba, ahol az ollót eltávolították a fejéből és a jelenleg rendelkezésre álló adatok azt mutatják, hogy szerencsére nem okozott maradandó károsodást!" - írták közleményükben.

Nincs fertőzés, sérülés azonban igen: erre figyelj oda, ha intim szőrtelenítésre adod a fejedhttp://www.life.hu/drlife/20160711-az-intim-szortelenites-egeszsegugyi-hatasai.htmlA nyár hivatalosan is itt van, ezzel együtt pedig elérkezett a strandolások, a tengerparti nyaralások, a bikini és a tökéletesen szőrtelen testtájak ideje. De vajon mennyire biztonságos eltávolítani a nem kívánt szőrszálaidat az intim testrészeidről? Milyen károkat okozhatsz magadnak a gyantázással vagy a borotválással? Cikkünkből minden kiderül. Dr. Life--Betegsége miatt csak orvosi engedéllyel léphet színpadra Balázs Fecóhttp://www.life.hu/drlife/20160712-szivmutetje-miatt-balazs-feco-csak-orvosi-engedellyel-lephet-szinpadra.htmlAz énekes szívét nem egyszer műtötték meg az utóbbi időben, emiatt mondta le szeptemberig a fellépéseit is. Balázs Fecó azonban nem akar pihenni, hiába járt már pórul a túlvállalás miatt, augusztusban színpadra szeretne állni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huDrámai leépülés: Csontsoványra fogyott Damu Roland felesége, Edinahttp://www.life.hu/drlife/20160712-damu-roland-felesege-edina-csontsovanyra-fogyott.htmlDamu Edina szörnyű állapotban van. A magánéleti és egészségügyi problémáit le sem tagadhatja, hiszen csontsoványra fogyott, torz tükörképe lett pár évvel ezelőtti önmagának.Dr. LifeOrigoA nagybeteg Gálvölgyi hamarosan visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/drlife/20160712-a-beteg-galvolgyi-janos-hamarosan-visszater-a-szinpadra.htmlMásfél hete került kórházba Gálvölgyi János, a színész veseproblémákkal küzd. Emiatt nem tudott ott lenni lánya esküvőjén, és több előadása is elmaradt, de több már nem fog. A színművész vissza akar térni a színpadra. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoElképesztő orvosi bravúr! Lézerrel műtötték a méhen belüli ikerbabákathttp://www.life.hu/drlife/20160711-lezerrel-mutottek-meg-az-ikreket-orvosi-siker.htmlHatalmas rizikót vállalt egy házaspár ikreik megmentése érdekében. Dr. Life--Meglépett a páciensek pénzével a magyar horrorfogorvos http://www.life.hu/drlife/20160711-horrorfogorvos-meglepett-a-magyar-szakember-a-paciensek-penzevel-dobbenet.htmlKárosultak és ügyvédeik sokasága keresi azt a magyar férfit, aki egy illegális rendelőt működtetett Írországban. A hírek szerint többmilliós kárt okozott a pácienseinek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.