Harrison Ford a beteg gyermekéről vallott: “Csodálom a lányomat, a kitartását, az erejét”

betegség epilepszia Harrison Ford gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan hazánkba látogat Harrison Ford a Szárnyas fejvadász második részének forgatására. A világsztár rengeteg szuperprodukcióban szerepelt, de magánéletét mégis titokban tudta tartani.

Harrison Ford még sosem járt korábban Magyarországon, de természetesen hallott a sportteljesítményekről, Saul fiáról, és különleges gasztronómiánkról is, amit szívesen kipróbálna, mert imád enni. A színész a Szárnyas fejvadász második részének forgatására érkezik hazánkba.

Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

Rengeteg szuperprodukcióban szerepelt - amit egyébként az asztalos munkáinak köszöhet - ő a világ 10 legjobb színészeinek egyike, magánélete mégsem a nyilvánosság előtt zajlik. Nemrég azonban elárulta, hogy lánya epilepsziával küzd, és azt is mesélte, hogy szülőként ez pusztító érzés. "Valaki, akit szeretsz, szenved egy ilyen betegségben, és szeretnél mindent megtenni, hogy megkönnyítsd az életét. Tudod, hogy a jövőjére, a lehetőségeire mind hatással lesz majd ez a dolog, és nem tudod befolyásolni.

Csodálom a lányomat, a kitartását, az erejét, az optimizmusát. Hihetetlen személyiség, Georgia az én igazi hősöm"

- vallotta Harrison Ford a hot! Magazinnak.

Somló Tamásnak még mindig szüksége van segítségre és felügyeletrehttp://www.life.hu/drlife/20160714-somlo-tamas-felo-hogy-egy-regi-sulyos-betegsege-ujulhatott-ki-a-sztar-vedi-magat.htmlSajnos egyre többet betegeskedik a legendás zenész. Egészségi állapota miatt pedig már több fellépését is le kellett mondania. A sztár a szűk családján kívül senkit sem enged közel magához. Dr. Life--Galambos Lajos: „Megfordult a fejemben, hogy belehalhatok”http://www.life.hu/drlife/20160714-galambos-lajos-rossz-egeszsegi-allapotban-van-megfordult-a-fejemben-hogy-belehalhatok.htmlAz előzetes letartóztatásban eltöltött idő megviselte a zenészt. Szabadulása óta sincs nyugta, egészsége is megromlott, ráadásul még a felesége is sokat fogyott. Dr. Life--Találj rá a belső harmóniára! Tippek és tanácsok, amelyekkel közelebb kerülhetsz önmagadhozhttp://www.life.hu/drlife/20160711-talalj-ra-a-belso-harmoniara-es-bekere-tippekkel-es-tanacsokkal.htmlEgy egész életen át tartó tanulás, hogy megismerjük és elfogadjuk önmagunkat. Mindez elkerülhetetlen ahhoz, hogy békében legyünk saját magunkkal és a minket körülvevő világgal. Úgy érzed, hiányzik valami az életedből? Változtatnál, de nem tudod, hol kezdd? Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amelyek segíthetnek abban, hogy rálelj a belső békédre, és harmóniába kerülj önmagaddal. Dr. LifeOrigoVeszélybe került Kulcsár Edina szereplése a Magyarország Szépe döntőjén?http://www.life.hu/drlife/20160714-kulcsar-edinat-agressziv-virus-tamadta-meg-lehet-hogy-veszelybe-kerult-szereplese-a-magyarorszag.htmlA világ második legszebb nőjét agresszív vírus támadta meg, amitől annyira legyengült, hogy szinte lábra sem tudott állni. Reméljük, ettől még a vasárnapi tévés szereplése nem kerül veszélybe. Dr. LifeOrigoEgyre több nő fertőződik meg HIV-vel – Megdöbbentő hazai adatok derültek ki a vírusrólhttp://www.life.hu/drlife/20160708-egyre-tobben-fertozodnek-meg-hiv-virussal-magyarorszagon.htmlEgy itthon végzett kutatás szerint nem csökkent itthon a HIV-fertőzöttek száma, sőt: csak június végéig 8 AIDS-es áldozat vesztette életét, míg tavaly összesen 11-en haltak meg a kór következtében. Szakértők szerint minden, szexuálisan aktív felnőtt számára kiemelten fontos a rendszeres szűrővizsgálat, mert kizárólag így derülhet fény a vírus létére. Dr. Life--Íme, 3 dolog, amivel a kutyák jobbá teszik a párkapcsolatothttp://www.life.hu/drlife/20160713-3-ok-amiert-a-kutyasoknak-jobb-a-parkapcsolata.htmlEgy újabb kutatás szerint a kutyák javítják az ember életminőségét, csökkentik a stresszt, sőt, állítólag komoly betegségeket is képesek kiszimatolni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.