Így néz ki állkapocsműtétje után a 20 éves lány: döbbenetes fotók!

Forrás: Dreamstime -
állkapocs fotó döbbenet lány fogak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellie Jones arcdeformitással jött világra, mely megkeserítette a gyermekkorát. A fogai csúnyán kiálltak, az arca pedig szintén furán festett. Most megműtötték, így az egész élete megváltozni látszik. 

A fiatal lány állkapcsával nyolc éves korától voltak gondok, majd 14 évesen családja megelégelte a problémákat: a műtét elkerülhetetlenné vált Ellie számára. Az első beavatkozásra 16 éves korában került sor, mely nagyon megviselte a lány szervezetét: csak folyékony táplálékot kapott és képtelen volt beszélni. A döbbenetes fotókat ide kattintva nézheted meg!

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A sok szenvedés ellenére Ellie újból sebész kés alá feküdt, mely végre sikeresnek bizonyult, így a lány arca teljesen rendbejött. Ma már túl van a fájdalmas felépülésen, boldogabb és magabiztosabb, mint valaha, és úgy érzi, hogy végre önmaga lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.