Hujber Feri rendszeresen jár kontrollra

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc egészség Kontroll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt került kórházba Hujber Feri, ami miatt nagy volt az ijedtség. Ezért is szeretett volna tiszta vizet önteni a pohárba, és elmondta, miért láthatták őt egy gyógyintézményben.

A néhány nappal ezelőtt kikerült hírek miatt nagy volt az ijedtség rokonai, és családja körében is. Arról cikkeztek, hogy Hujber Feri ismét kórházba került, azóta pedig folyamatosan csörög a színész telefonja, és mindenkinek kénytelen magyarázkodni. Eldöntötte, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

Forrás: Facebook/Mokka

Feri a Life.hu-nak is elmondta, nincs komoly baja, de ismét szeretne mindenkit megnyugtatni. "Valóban láthattak egy gyógyintézményben, és a jövőben is láthatnak, hiszen

rendszeresen járnom kell kontrollra. Rendszeresen ellenőrzik a vérképemet, és az érfalamat"

- mondta Hujber Feri a hot! Magazinnak. A színész tavaly került nagyon közel a halálhoz, azóta veszi sokkal komolyabban az egészégét. "Amikor a helytelen életvitelem miatt tavaly kórházba kerültem, rám szóltak, és én megértettem, hogy ez már nem játék és nem tehetem meg, hogy teszek az egészségemre. Felelősséggel tartozom a szeretteimért" - vallotta a színész, aki az alkoholproblémáit is leküzdötte.

Egy éve veszítette el a világ Whitney Houston lányát, Bobbi Kristináthttp://www.life.hu/drlife/20160727-egy-eve-veszitette-el-a-vilag-whitney-houston-lanyat.htmlKedden volt egy éve, hogy Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina Brown elhunyt. A 22 éves fiatal tavaly januárban került kómába, miután georgiai otthonában, a fürdőkádban, begyógyszerezve találták meg. Dr. LifeAFPSzörnyű kínoktól szenved Szita Bence egyik gyilkosahttp://www.life.hu/drlife/20160727-szita-bence-egyre-rosszabb-az-allapota-polcz-erikanak-meg-a-vizet-is-kihanyja.htmlA hírek szerint Polcz Erika egyre rosszabb állapotban van a börtönben. A nő házát most a szülők próbálják eladni, eddig nem jártak sikerrel. Dr. Life--Miért menstruálnak egyszerre a nők?http://www.life.hu/drlife/20160726-miert-menstrualnak-egyszerre-azok-a-nok-akik-sok-idot-toltenek-egymassal.htmlA köztudatban régóta élő mítoszok egyikét döntötte meg az Oxford Egyetem antropológusa, dr. Alexandra Alvergne, amikor arról írt, hogy miért hangolódik össze azoknak a nőknek a menstruációs ciklusa, akik huzamosabb időt töltenek egymás társaságában. Dr. LifeOrigoA Pszichológus Pasi: tényleg verseny lenne a szépség?http://www.life.hu/drlife/20160721-a-pszichologus-pasi-a-szepsegversenyekrol.htmlTúl vagyunk a Miss Hungary döntőjén, illetve még néhány hónap, és kezdetét veszi majd a Miss Universe szépségverseny is. De vajon mi a céljuk ezeknek a megmérettetéseknek, hogyan hatnak ránk, és mit gondol róluk a pszichológus, aki nem mellesleg pasiszemmel nézi mindezt? Most kiderül. Dr. Life--Tragédia! Elhunyt Roger Moore lánya http://www.life.hu/drlife/20160726-roger-moore-hetfon-meghalt-47-eves-mostohalanya-christina-knudsent.htmlA színész még kedden jelentette be a Twitter-oldalán, hogy hétfőn meghalt 47 éves mostohalánya, Christina Knudsen. Dr. Life--Megható! Konyhaasztalon élesztették újra a kisbabát: fotó! http://www.life.hu/drlife/20160726-szajon-at-lelegeztetve-mentettek-meg-koraszulott-babat-meghato-felvetel.htmlIdő előtti szüléshez riasztották néhány napja a fővárosi mentőket egy 24 és fél hetes terhes kismamához. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.