Wolf Kati csúnya balesetet szenvedett

Forrás: Istvan Ruff -
baleset énekesnő Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a rajongói szeme láttára esett egy nagyot a színpadon. Sajnos nem úszta meg sérülések nélkül: a mentősöknek kellett ellátniuk a sebét.

Wolf Kati a Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a történetet: az egyik koncertjén oltári nagyot esett. Elmondása szerint ő azon előadók közé tartozik, aki nagyon aktív a színpadon, ennek pedig most meg is lett a böjtje, és

a mentősöknek kellett ellátniuk a sebét.

Forrás: Wolf Kati / Facebook

"Aki volt már koncertemen, az tudja, hogy le-föl rohangálok, leugrok a színpadról, felugrok a padokra, asztalra, stb.. Na, ma akkorát zakóztam, mint a sicc, pedig most lapos cipőben voltam:) Szóval legközelebb kérném a hozzám hasonló megkergült előadók érdekében a sátor-merevítő rudakat elásni a földbe, vagy neonzöldre festeni, vagy mittomén:))). Köszönöm a mentős uraknak a szakszerű ellátást! Nagyon menő leszek holnap reggel a gyerekeim körében!" - írta a közösségi oldalán Kati.

Mindössze "60 forintot ért" az indiai házaspár élete - Brutálisan végeztek velükhttp://www.life.hu/news/20160730-mindossze-60-forintos-tartozasba-kerult-az-indiai-hazaspar-elete.htmlSzörnyű gyilkosság áldozata lett egy indiai házaspár: baltával végzett velük egy felsőbb kaszthoz tartozó bolttulajdonos, mert a pár nem tudta kifizetni három doboz süti árát. Három árva gyermek maradt utánuk. News--Irány a vízpart! A hétvégén igazi strandidő leszhttp://www.life.hu/news/20160730-irany-a-vizpart-a-hetvegen-igazi-strandido-lesz.htmlA hétvégén meleg, napos időre számíthatunk, érdemes célba venni a vízpartokat, mert igazi strandidő lesz. Vasárnap 35-36 fok is lehet, de az esti órákban érkezik egy hidegfront, ami egy kicsit felfrissítheti a levegőt. News--Kiderült, hogy Trokán Anna miért viseli még mindig a volt férje nevét a csuklójánhttp://www.life.hu/news/20160720-ezert-viseli-volt-ferje-nevet-csuklojan-a-magyar-szineszno.htmlTrokán Anna és volt férje már évekkel ezelőtt kimondták a válást, de Stuart neve még mindig a színésznő csuklójára van tetoválva. Anna végre elárulta az okát. News--Isten meghallgatta Cristiano Ronaldo imáithttp://www.life.hu/news/20160711-egy-honapos-kenyszerpiheno-varhat-ronaldora.htmlSérülése miatt már az első félidő előtt le kellett cserélni Cristiano Ronaldo-t az Eb-döntőn. A focista könnyes szemekkel, hordágyon hagyta el a pályát... News--A rejtélyes ügy újabb fordulatot vett: levágott fejet találtak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160705-levagott-fejre-bukkantak-a-turistak-a-tengerparton.htmlDamillal átkötött rongyba csavarták a maradványokat, köveket is tettek bele, de így is partra vetette a víz.NewsThinkstockFerenc pápa csúnyán elbukotthttp://www.life.hu/news/20160728-ferenc-papa-mise-kozben-csunyan-elbukott.htmlOrszág-világ előtt, élő adásban esett egy nagyot Ferenc pápa a lengyelországi Czestochowaban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.