Komoly betegséggel küzd a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa

Forrás: Nagy Alexandra -
gyomorfekély Nagy Alexa Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem szeretné, hogy élete végéig kínozza betegsége, Nagy Alexának étrendjén és önmagához való viszonyán is változtatnia kell. A színésznő már jó úton halad a gyógyulás felé.

A Barátok közt sztárja hosszú ideig tűrte a kínzó hasfájást, és csak nagy sokára határozta el, utánajár, mi lehet a probléma oka. "Hosszú hónapok óta éreztem már fájdalmat a gyomromban, de egyszerűen nem foglalkoztam vele" - vallotta be a színésznő.

Forrás: Nagy Alexandra

Mivel nem gondolta, hogy komoly bajról lenne szó, sokáig halogatta a vizsgálatot. "Nem gondoltam, hogy túlságosan nagy baj lehet.

Aztán egyszer csak megelégeltem a dolgot, és rászántam magam egy gyomortükrözésre"

- vallotta a hot! Magazinnak Alexa. Elárulta, szerencsére altatásban végezték a beavatkozást, így nem emlékszik semmire. Ledöbbent azonban, mikor meghallotta a diagnózist: gyomorfekély. Szerinte a stressz miatt alakulhatott ki, és azért, mert képtelen megbocsátani magának. "Meg kell tanulnom elnézőbbnek lenni magammal" - vallotta be a színésznő, akinek a borról és az imádott kávéról is le kellett mondania.

Amikor szó szerint összetörik a szíved: így hat a szakítás a szervezetedrehttp://www.life.hu/drlife/20160803-a-szakitas-igy-hat-a-szervezetedre-testi-es-lelki-tunetek.htmlÁlmatlanság, fejfájás és gyomorpanaszok – csak néhány tünet azok közül, amelyeket bárki megtapasztalhatott már magán egy szakítást követően. Szakértők szerint a párkapcsolat végét követő szerelmi bánat valóban okozhat testi panaszokat, amelyek ráadásul komoly egészségügyi problémákhoz is vezethetnek.Dr. LifeOrigoKris Jenner durva autóbaleset áldozata letthttp://www.life.hu/drlife/20160804-a-szupersztar-kris-jenner-egy-durva-autobaleset-aldozata-lett.htmlKris Jenner autóbalesetet szenvedett. Bár a sztármama összetörte az alig egyhetes autóját, nem messze kaliforniai otthonától, szerencsére ő kisebb sérülésekkel megúszta. Dr. Life--Agydaganattal küzd John Newman - Kiújult a rákjahttp://www.life.hu/drlife/20160804-kiujult-a-brit-enekes-john-newman-agydaganata-az-eleteert-kuzd-az-enekes.html4 év után az orvosok ismét rákos sejtet találtak John Newman agyában, ami azt jelenti, hogy kiújult az énekes agydaganata. Dr. LifeOrigoStadler József: "Nem titok: hasnyálmirigyrákom van"http://www.life.hu/drlife/20160804-stadler-jozsef-volt-akasztoi-vallalkozonak-hasnyalmirigyrakja-van.htmlA börtönt többször is megjárt egykori akasztói vállalkozó súlyos beteg. Állítja, addig szeretne még élni, hogy következő bírósági tárgyalásán ott lehessen, és bebizonyíthassa igazát.Dr. Life--Belebetegedett a szakításba - Csont soványra fogyott Diane Krugerhttp://www.life.hu/drlife/20160803-diane-kruger-csont-sovanyra-fogyott-szakitott-joshua-jacksonnal.htmlDiane Kruger mindig is vékony volt, de most rémísztően sovány. A sokkoló fotót a közösségi oldalán osztotta meg. Lehet, hogy nem kellett volna...Dr. Life--A vagánykodás áldozata lett egy fiatal férfi - Videó!http://www.life.hu/drlife/20160803-a-vaganykodas-aldozata-lett-egy-fiatal-ferfi-a-sofor-170-km-h-nal-elengedte-a-kormanyt.htmlA napokban egy sokkoló videó jelent meg: egy fiatal sofőr vagánykodni próbált, ezért 170-re gyorsított, majd elengedte a kormányt. Ő és a kocsiban ülő barátja is balesetet szenvedtek, egyikőjük belehalt a sérüléseibe. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.