A legnehezebb időkben is összetart Sarah Michelle Gellar és Shannen Doherty

mellrák Sarah Michelle Gellar Shannen Doherty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két színésznő évek óta jó barátnők, így nem csoda, ha akkor is összetartanak, amikor egyikőjük komoly betegséggel küzd. 

A minap Sarah Michelle Gellar egy közös képet posztolt Instagram-oldalára egy igen megható üzenettel. "Mindig mondtam, hogy ő az egyik leglojálisabb ember, akit valaha ismertem. Most élete legnagyobb, legkeményebb kihívása előtt áll. Ennek ellenére megmutatja küzdelmeit, olyanoknak is, akikkel még sosem találkozott, teszi ezt azért, hogy segítsen olyanoknak, akik hasonló dolgokon mennek keresztül."

Forrás: instagram/sarahmgellar

Ezzel a színésznő arra utalt, hogy Shannen a képmegosztó oldalán mutatta meg, hogyan nyírták őt kopaszra, és nem rest betegségéről beszélni sem.

A Beverly Hills 90210 főszereplőjénél kora nyáron diagnosztizálták a mellrákot, ezzel egyidőben derült ki, hogy a sztár menedzsere nem intézte Shannen betegbiztosításának kifizetését sem.

Volt felesége ápolja Németh Kristófothttp://www.life.hu/drlife/20160809-volt-felesege-niki-apolja-nemeth-kristofot-joban-van-a-jelenlegi-baratno-es-az-ex.htmlA válás után is békében élnek együtt, sőt! Németh Kristóf és volt neje öt éve elváltak, de még mindig jó kapcsolatot ápolnak még egymás új szerelmeivel is!Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoA nagy kalciummítosz: használ allergia ellen, vagy sem?http://www.life.hu/drlife/20160804-a-kalcium-allergia-ellen-hatekony-vagy-sem.htmlEgyre több professzor és főorvos adja nevét és egyetértését a dr. Novák Hunor által elindított kezdeményezéshez, amiben a kalcium allergiában való hatástalanságáról van szó. Bár korábban többször is jelentek meg ezzel kapcsolatos hírek, és indultak kezdeményezések, az általános vélekedés szerint az allergiás reakciók kezelésére még mindig a kalcium a legjobb, a legtermészetesebb és a legelérhetőbb szer. De vajon itthon miért terjedhetett el, és ivódhatott be ennyire mélyen a köztudatba ez a nagyon is téves vélekedés? Mit javasol a szakértő helyette? Ennek jártunk utána. Dr. Life--Ha rossz a lehelet - Mi okozza, és hogyan szabadulhatsz meg tőle?http://www.life.hu/drlife/20160802-mi-okozza-a-rossz-leheletet.htmlFelmérések igazolják, hogy tízből kilenc embert aggaszt a kellemetlen szájszaga, a legtöbben azonban nem tudják, mi miatt alakul ki, és hogyan kezelhető. Szakértők szerint a szájvíz nem megoldás, a fogselyem és a fogkefe azonban annál inkább. Íme, a legjobb tippek rossz lehelet ellen. Dr. Life--Amikor szó szerint összetörik a szíved: így hat a szakítás a szervezetedrehttp://www.life.hu/drlife/20160803-a-szakitas-igy-hat-a-szervezetedre-testi-es-lelki-tunetek.htmlÁlmatlanság, fejfájás és gyomorpanaszok – csak néhány tünet azok közül, amelyeket bárki megtapasztalhatott már magán egy szakítást követően. Szakértők szerint a párkapcsolat végét követő szerelmi bánat valóban okozhat testi panaszokat, amelyek ráadásul komoly egészségügyi problémákhoz is vezethetnek.Dr. LifeOrigoA nemi erőszak elkövetője megúszhatja a büntetést, mert az áldozata részeg volt?!http://www.life.hu/drlife/20160804-az-elkoveto-meguszhatja-a-buntetest-mert-az-aldozata-reszeg-volt.htmlTörténetünk főszereplője, Alice Brine már több olyan esetről hallott, amikor az elkövető megúszta a nemi erőszakért járó büntetést, ebből lett elege. Dr. LifeThinkstockKris Jenner durva autóbaleset áldozata letthttp://www.life.hu/drlife/20160804-a-szupersztar-kris-jenner-egy-durva-autobaleset-aldozata-lett.htmlKris Jenner autóbalesetet szenvedett. Bár a sztármama összetörte az alig egyhetes autóját, nem messze kaliforniai otthonától, szerencsére ő kisebb sérülésekkel megúszta. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.