"Sokkal könnyebb is így élni" - Kedvelik egymást Németh Kristóf szerelmei

Fotó: Mudra László - Origo -
feleség Németh Kristóf válás színház sérülés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válás után is békében élnek együtt, sőt! Németh Kristóf és volt neje öt éve elváltak, kapcsolatuk azonban mégis baráti, még párjaik is jóban vannak egymással.

A válás általában mindkét félnek fájdalmas dolog, de ha felül tudunk emelkedni a sérelmeken, akkor egy olyan helyzetet is lehet teremteni, amelyben mindenki jól érzi magát. Ezt tették Németh Kristófék is. A színész már 5 éve elvált feleségétől, azóta ő is és volt párja is újra megtalálta a szerelmet.

Fotó: Mudra László - Origo

Emellett ráadásul a volt felesége Niki, és a jelenlegi barátnő jól megvannak együtt, ahogy Németh exének új barátja, és annak gyermekei is.

"Tudom, hogy sokan szokatlannak vélik, szinte látom magam előtt a hitetlen, kétkedő szemeket.

De nekem nem hihetetlen, szerintem ez a normális felállás. (...) Mindkettőnknek Lóci a legfontosabb, ezért el tudjuk fogadni egymást a válás után is. Ha valakinek van esze, hamar rájön, hogy sokkal könnyebb is így élni, mint örökös vitában" - mondta Kristóf a Borsnak, akinek az egyik előadása közben megsérült a lába. Már gyógyul, de volt felesége minden nap szemmel tartja.

Fotó: Mudra László - Origo

"A fináléban már ment a taps, a tánc végén jártunk, egy sasszé lépésnél éreztem a bal vádlimban egy pattanást. Ismerős volt az érzés, tudtam, hogy nagy baj van, pár éve már tapasztaltam hasonlót. Sokkoló volt a fájdalom. A takarásból két díszítő kolléga észrevette, hogy baj van, ők kaptak el és vittek le. Niki a háziorvosunk maradt, együtt járunk játszótérre, az ő párja gyerekeivel is, az évnyitókon, évzárókon, szülői értekezleteken is mindig közösen veszünk részt. Most pedig, hogy megsérültem, mindennap megnézi a lábamat is" - mesélte a Borsnak a színész-rendező.

Meg kellett operálni Németh Kristófot

Nemrég megoperálták a Játékszín egykori igazgatóját. Szerencsére minden rendben van, Kristóf meg is mutatta, mennyire. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
A nagy kalciummítosz: használ allergia ellen, vagy sem?http://www.life.hu/drlife/20160804-a-kalcium-allergia-ellen-hatekony-vagy-sem.htmlEgyre több professzor és főorvos adja nevét és egyetértését a dr. Novák Hunor által elindított kezdeményezéshez, amiben a kalcium allergiában való hatástalanságáról van szó. Bár korábban többször is jelentek meg ezzel kapcsolatos hírek, és indultak kezdeményezések, az általános vélekedés szerint az allergiás reakciók kezelésére még mindig a kalcium a legjobb, a legtermészetesebb és a legelérhetőbb szer. De vajon itthon miért terjedhetett el, és ivódhatott be ennyire mélyen a köztudatba ez a nagyon is téves vélekedés? Mit javasol a szakértő helyette? Ennek jártunk utána. Dr. Life--Rosszul vagy a Szigeten? Ez a teendő, ha kétes dolog kerül az italodba http://www.life.hu/drlife/20160809-sziget-fesztival-mi-a-teendo-ha-a-tarsasagunkban-valaki-eszmeletlenre-issza-magat.htmlMit csináljunk a Szigeten, ha tinilányok vagyunk és behívnak a sztárok az öltözőbe, illetve mi a teendő, ha a társaságunkban valaki eszméletlenre issza, vagy drogozza magát? Ezekről kérdeztük az ország toxikológusát és mentős szóvivőjét, vagyis Dr. Zacher Gábort és Győrfi Pált. Dr. Life--Férfi lett a Csillag születik táncoslányábólhttp://www.life.hu/drlife/20160809-gomes-claudiabol-a-csillag-szuletik-tancoslanyabol-ferfi-lett-atoperaltatta-mgaat.htmlFérfiként lett teljes az élete a Csillag születikben indult táncoslánynak. Akkor még Claudia néven versenyzett, egyértelműen nőként, de ma már borostás arccal éli mindennapjait. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoBotrány! A mentősök is leejtették az eltört lábú olimpikont: Videó! http://www.life.hu/drlife/20160808-samir-ait-said-eltort-a-laba-a-mentosok-is-leejtettek-a-sportolot-durva-video.htmlSamir Ait Saidot lábtöréssel szállították kórházba szerencsétlenül végződött ugrása után, ám egy videó szerint még ott sem érezhette magát biztonságban. Dr. Life--Védi az anyát és a babát is: ezért fontos a szoptatáshttp://www.life.hu/drlife/20160803-a-szoptatas-fontos-az-anya-es-a-kisbaba-egeszsege-miatt-is.htmlAz édesanyának és a babának is egyaránt fontos az anyatejes táplálás: általa nem csupán egészségesebbek lesznek a gyermekek, hanem az immunrendszerük is erősödik, elkerülhetik a cukorbetegséget, és egyes kutatások szerint az IQ-juk is magasabb lesz, míg az anyukákat többek között a mellrák kialakulása ellen védi, ha szoptatják kisbabájukat. Dr. LifeOrigoKern András és felesége autóbalesetet szenvedtekhttp://www.life.hu/drlife/20160808-kern-andras-autobalesetet-szenvedett-felesegevel-hatulrol-belehajtottak-a-kocsijaba.htmlHátulról hajtottak bele Kern András autójába szombaton Balatonakalin. Egy német rendszámú kocsi okozta a karambolt, ami negyed hétkor történhetett. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.