Risztov Éva: "Befekszem a kórházba"

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
kivizsgálás riói olimpia Rio 2016 Risztov Éva hosszútávúszás fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszútávúszók 10 km-es versenyében Risztov Éva a 13. helyet érte el a riói olimpián. A versenyző elégedett, nagy teljesítmény ez.

"Londonban jókor voltam jó helyen, minden összeállt. Most pedig voltak jobbak is nálam, ezt el kell fogadni" - mondta Risztov a Nemzeti Sportnak.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt


Számtalan cikk szólt arról, hogy az óceán vizének minősége nagyon rossz, így kézenfekvő volt a kérdés, Éva találkozott-e valamivel a vízben:

„Nem találkoztam a vízi hullával, a többi testrészét nem én találtam meg, nem tudom, a többiek találkoztak-e vele. Hazamegyek, a hazautazás után befekszem két napra egy kórházba, átvizsgáltatom magam a zikavírusra és az esetleges, vízből összeszedett fertőzésekre, mert fő a biztonság. Elmegyek egy kivizsgálásra, de nem gondolom, hogy bármi történt volna."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.