Az ajakfeltöltés rabja lett a harcsaszájú nő

műtét plasztikai beavatkozás ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán Maria Geronazzo óta nem láttunk olyan nagyszájú nőt, mint amilyen a 30 éves Alia Byrne. A kétgyermekes édesanya élete első ajakfeltöltését a 29. születésnapjára kapta és állítása szerint azóta nem tud leállni.

A sorozatos plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően Alia Byrne ajka, ezáltal pedig az önbizalma is megduzzadt. A most 30 éves anyának jelenleg 6,5 mililiternyi feltöltés van ajkaiban és az elmúlt egy évben 1625 fontot, azaz több, mint 600 000 ezer forintot költött csak a szájára - írja a Mirror.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A nő újabb műtétet tervez és váltig állítja, hogy sosem volt még ilyen boldog, ráadásul a legkevésbé sem érdeklik a csúfolódók,

csak a rajongóira hallgat.

"Ez az én életem és az én szám, szóval nem érdekel. Jó anya vagyok és ez az egyetlen dolog, amiért magamra költök, tehát nem kéne, hogy emiatt elítéljenek" - szögezte le.

Ha kíváncsi vagy a képekre itt megnézheted őket!

Sztárok, akiknek a plasztika tönkretette a karrierjét

Több hollywoodi világsztár azért volt kénytelen lemondani filmszerepekről, mert a stúdiók szerint kicsit túlzásba vitték a szépészeti beavatkozásokat. Páran a mai napig nem tanultak a hibából. Összeszedtünk három színészt, akik teljesen elvesztették eredeti külsejüket. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.