A mennyben járnak a Schumacher-rajongók: friss hírek érkeztek

Forrás: AFP -
javulás Michael Schumacher állapot Luca Cordero di Montezemolo kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bánnak túl kegyesen Schumacher rajongóival, ugyanis néhány napja még egy fekete-fehér fotó miatt pánikoltak, ma pedig már örömmámorban úszhatnak. Az egykori pilóta állapotáról ugyanis jó hírek érkeztek.

Nem árasztják el információkkal a rajongókat: Schumacher családja többnyire egy szót sem szól az egykori pilóta állapotáról. Folyamatos híresztelések és pletykák járják körbe a sajtót, de olykor megkönyörül rajtunk egy-egy közeli barát, vagy éppen Schumacher menedzsere, és megoszt némi információt a legendáról.

Forrás: AFP

Legutóbb egy fekete-fehér kép miatt kisebb pánik tört ki a rajongók körében, de szerencsére ma fellélegezhetnek, sőt örülhetnek is, ugyanis jó hírek érkeztek Schumacherről. Luca Cordero di Montezemolo beszélt biztatóan a pilóta állapotáról.

"Michael reagál a kezelésekre,

nagyon örülök neki, hogy ez így van. Tudom, hogy milyen erős, biztos vagyok benne, hogy az eltökéltségének köszönhetően ki tud lábalni ebből a helyzetből" - idézi a Metro a Ferrari egykori főnökének szavait.

Ha csak egy ok kell, hogy fényképezz a nyaralásod alatt, akkor ez legyen azhttp://www.life.hu/drlife/20160815-a-fenykepezes-nyaralas-alatt-segit-meg-jobban-atelni-az-elmenyt-a-tudomany-szerint.htmlFotózás közben koncentrálódik a figyelem, mindez pedig hozzásegít ahhoz, hogy még jobban át tudd élni a pillanatot. Egy nemrég megjelent tanulmány szerint ráadásul a fényképezés még „élvezetesebbé” teszi azt, amivel épp foglalkozol. Dr. Life--Shannen Dohertynek nem csak a rákkal, hanem volt menedzserével is harcolnia kellhttp://www.life.hu/drlife/20160818-shannen-dohertynek-nem-csak-a-rakkal-hanem-volt-menedzserevel-is-harcolnia-kell.htmlA színésznő tavaly augusztusban jelentette be, hogy mellrákkal küzd, és azóta csak nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, vagy ad hírt magáról. De nem "csak" betesége keseríti meg a mindennapjait, hanem volt menedzsmentje is: a sztár állítólag azért nem kap betegbiztosítást, mert egykori csapata rosszul gazdálkodott a pénzével. Volt menedzsere reagált a a vádakra. Dr. Life--Mentőautó szállította kórházba a műsorvezető Teszári Nóráthttp://www.life.hu/drlife/20160818-teszari-nora-a-hir-tv-musorvezetoje-a-repterrol-a-korhazba-kerult-bokaszalag-szakadas-miatt-zacher.htmlA nyaralást egy rossz mozdulat is tönkre teheti, így járt Teszári Nóra műsorvezető is, aki a barátaihoz utazott külföldre a gyermekivel. Sajnos, nem csak a felhőtlen kikapcsolódásról szólt a dél-franciaországi út. Dr. Life--Jót tesz az olimpikonoknak a köpölyözés?http://www.life.hu/drlife/20160815-a-kopolyozes-hatasa-az-olimpikonokra.htmlTöbb riói olimpikon, kiváltképp az amerikai úszók és tornászok testén láthatók feltűnő piros körök, amiket nem más, mint az alternatív terápia, a köpölyözés okoz. Tudományosan bizonyított előnyökkel ugyan nem jár, de számos sportoló esetében a győzelem amúgy is inkább fejben, mint testben dől el. Dr. Life--Polyák Lilla sérülése miatt lemondhatja a Sztárban Sztárthttp://www.life.hu/drlife/20160817-polyak-lilla-sulyos-serulese-miatt-lehet-hogy-kihagyja-a-sztarban-sztart-terdszalag-szakadasa-van.htmlMár biztosan lehet tudni, hogy kik fognak szerepelni az őszi Sztárban sztár új évadában. Polyák Lilla is ott volt a versenyzők között, ám sérülése mindennek véget vethet. Dr. Life--Tudtad? Az öblítés bizony súlyosan árt a vaginánakhttp://www.life.hu/drlife/20160817-a-huvelyoblitest-szolgalo-egeszsegugyi-termekek-artalmasak-friss-tanulmany.htmlA George Washington Egyetem munkatársai arra a következtetésre jutottak, hogy egyes, a hüvelyöblítést szolgáló egészségügyi termékek potenciálisan káros kemikáliák működését segítik elő. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.