drogprobléma modell soványság függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal modell még csak 19 éves, de máris alkohol-és drogproblémákkal küzd, teste pedig olyan, mint az anorexiásoké.

Hiába a csillogó modell élet, a fényűző ruhák és a sokak által irigyelt címlapok. Csak kevesen tudják, hogy bizony ez az életforma rengeteg áldozattal és lemondással jár. Szigorú étrend és edzésterv van előírva a lányoknak, akik sok esetben nem vetik meg az alkoholt és a kábítószereket sem.

A 19 éves Kayley Chabot négy éve, mindössze 15 évesen kedzte a karrierjét. Szerepelt a Vouge címlapján és számos elismert divatmárka is foglalkoztatta már. De vajon megérte? Az egykori címlaplánynak mindössze 500 kalóriát szabadott ennie, és emelett heti 30 óra kötelező edzés volt előírva számára. A fiatal modell csontsoványra fogyott, étkezési zavarokkal küzd és súlyos függőségek is gyötrik.

#tbt to opening @driesvannoten #nostalgia

Kayley Chabot (@kayleychabot) által közzétett fénykép,

"Olyan kövérnek éreztem magam, hogy még vizet inni is féltem, nemhogy más tápanyagokat bevinni. Az eszem helyett a szívemet követtem, elhittem nekik, hogy dagadt vagyok, ezért szinte teljesen felhagytam az evéssel. Az volt a munkám, hogy sovány maradjak"modta a modell a Daily Mailnek.

#tbt Calvin Klein SS13

Kayley Chabot (@kayleychabot) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.