Rékasi Károly el akar bújni a nyilvánosság elől

Forrás: RTL Klub -
műtét kórház Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly tavaly nyári balesete óta többször szorult kórházi ápolásra. Lapinformációk szerint rosszul forrtak össze csontjai és a legnagyobb gondot egy fertőzés okozza, ezért újabb műtétek keserítik meg a színész életét. Mindez pedig bőven elég ahhoz, hogy visszavonuljon a nyilvánosságtól.

Mint megírtuk, Rékasi Károly távozott a Barátok köztből, mivel még mindig nem épült fel az egy évvel ezelőtt elszenvedett motoros balesetéből, a sorozatos műtétei és gyógykezelések miatt pedig nem tudta vállalni a forgatásokat. A színész újabban nem nyilatkozik az állapotáról,

nem vélelenül.

Rékasi Károly Forrás: RTL Klub

A Blikk a forrásaira hivatkozva arról számolt be, hogy a színész megelégelte a felhajtást, és nyugalomra van szüksége a felépüléshez. Ezért is kérte meg szeretteit, hogy ne informálják az érdeklődőket.

Egyelőre kollégái sem tudják, mikor térhet vissza Rékasi Károly

Rékasi Károly tavaly nyári balesete óta többször szorult kórházi ápolásra. Azt tudjuk, hogy sérült lábán nem áll fenn a fertőzés veszélye, de sajnos egyelőre még nem tudni, mikor térhet vissza újra a sorozatba vagy a színpadra. A teljes cikket itt elolvashatod!

Shannen Dohertynek nem csak a rákkal, hanem volt menedzserével is harcolnia kellhttp://www.life.hu/drlife/20160818-shannen-dohertynek-nem-csak-a-rakkal-hanem-volt-menedzserevel-is-harcolnia-kell.htmlA színésznő tavaly augusztusban jelentette be, hogy mellrákkal küzd, és azóta csak nagyon ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, vagy ad hírt magáról. De nem "csak" betesége keseríti meg a mindennapjait, hanem volt menedzsmentje is: a sztár állítólag azért nem kap betegbiztosítást, mert egykori csapata rosszul gazdálkodott a pénzével. Volt menedzsere reagált a a vádakra. Dr. Life--Kómába esett a riporternő, aki Londonból egészen Rióig biciklizetthttp://www.life.hu/drlife/20160818-komaba-esett-a-riporterno-aki-londonbol-egeszen-rioig-biciklizett.htmlCharlie Webster, a Sky Sports riporternője Londonból bringázott el Rio de Janeiróba, ott azonban az olimpia megnyitója alatt rosszul lett. Jelenleg is kómában fekszik. Dr. LifeOrigoAz ajakfeltöltés rabja lett a harcsaszájú nőhttp://www.life.hu/drlife/20160817-elkepeszto-az-ajakfeltoltes-rabja-lett-a-harcsaszaju-no.htmlTalán Maria Geronazzo óta nem láttunk olyan nagyszájú nőt, mint amilyen a 30 éves Alia Byrne. A kétgyermekes édesanya élete első ajakfeltöltését a 29. születésnapjára kapta és állítása szerint azóta nem tud leállni. Dr. LifeThinkstockSörhas és lógó mellek: Lindsay Lohan, mi történt veled?http://www.life.hu/drlife/20160729-sorhas-es-logo-mellek-lindsay-lohan-nincs-a-legjobb-passzban.htmlA színésznő és milliárdos vőlegénye között nem stimmel valami, legutóbb még a rendőrök is kimentek a párhoz, mivel állítólag Lindsay egész éjjel sikoltozott. Ezek után nem csoda, hogy az édesapja is aggódik lányáért, akire a legfrissebb fotók szerint elég rossz hatással voltak a történtek. Dr. Life--Egy éve veszítette el a világ Whitney Houston lányát, Bobbi Kristináthttp://www.life.hu/drlife/20160727-egy-eve-veszitette-el-a-vilag-whitney-houston-lanyat.htmlKedden volt egy éve, hogy Whitney Houston lánya, Bobbi Kristina Brown elhunyt. A 22 éves fiatal tavaly januárban került kómába, miután georgiai otthonában, a fürdőkádban, begyógyszerezve találták meg. Dr. LifeAFPMegható! Rákos beteg kisfiút igazolt le a portugál focicsapathttp://www.life.hu/drlife/20160727-rakos-beteg-kisfiut-igazolt-le-a-portugal-focicsapat.htmlA portugál Sportingnak köszönhetően valóra vált egy ötéves rákos kisfiú álma: a csapat szerződést ajánlott neki. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.