Csoda! 2. szülinapját ünnepli a félkoponyájú kisfiú

Forrás: Facebook/Brittany Lynn -
rendellenesség csecsemő koponya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas ünnepléssel töltötte be Jaxon Buell a második születésnapját, ugyanis az orvosok szerint neki már rég meg kellett volna halnia. Szörnyű rendellenességgel született a kisfiú: a fél koponyája hiányzik.

Senki nem gondolta, hogy a kisfiú szülei megélik ezt a napot. Jaxon Buell betöltötte a második életévét annak ellenére, hogy egy szörnyű rendellenességgel született: hiányzik a fél koponyája.

Forrás: Facebook/Brittany Lynn

"Ma két éve, hogy megszületett Jaxon Emmett Buell és az életünk örökre megváltozott. Bár sok ember nem bízott benne, és azt mondogatták, hogy nem fogjuk megélni ezt a napot, ma ünnepeljük Jaxon második születésnapját. Köszönjük mindenkinek, aki követte Jaxon fejlődését és történetét. Mi továbbra is reménykedünk és imádkozunk, hogy sok ilyen mérföldkő lehessen még az életében. Ma pedig ünnepelünk" - írták ki a szülők Facebook-oldalukra. Bár bizakodóak, Jaxon édesapja elismerte, minden nap egy harc a két éves kisfiúnak.

Forrás: Facebook/Brittany Lynn

"Még mindig megvannak a mindennapos küzdelmei, rohamai, és még most is nagyon sovány, de egyértelműen fejlődik" - idézte a Daily Mail az apa szavait, aki azt is elmondta, felesége kitartása nélkül a kisfiuk valószínűleg már nem élne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.