Kis híján anorexiássá tették hatalmas mellei Gail Porter műsorvezetőt

Forrás: Citizenside/Richard Goldschmidt -
mell mellkisebbítés műtét anorexia Gail Porter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű brit tévés saját bevallása szerint nagyon szenvedett elképesztően nagy kebleitől. Gail Porter nemrég esett át egy mellkisebbítő műtéten.

Míg a legtöbb nő nagyobb mellekért áhítozik, addig Gail Porter életét megkeserítették hatalmas keblei. A népszerű brit műsorvezető, aki egykor modellként kezdte pályafutását, a The Sun magazinnak beszélt őszintén arról, mennyire megnehezítették mindennapjait a mellei.

Forrás: Citizenside/Richard Goldschmidt

Irigyelt idomok vagy kényelmetlen teher?

A nők nagy része irigyli, a férfiak többsége abszolút előnyként gondol a nagy női keblekre. A túlontúl nagy melleknek azonban árnyoldalai is vannak: sokszor fájdalmas, kényelmetlen, valóságos teher lehet az érintett hölgy számára. A Life.hu cikkéért kattints ide!
Tampon vagy betét? Az örök kérdés, és ami valójában mögötte vanhttp://www.life.hu/drlife/20160908-tampon-vagy-betet-a-jobb-menstruaciokor.htmlA Melbourne Egyetem kutatója szerint a nők a mai napig szívesebben használnak egészségügyi betétet menstruációjuk során, mint tampont. A jelenséget a tampon övezte mítoszokkal magyarázza, a riói olimpián bronzérmet szerzett kínai úszónő, Fu Yuanhui menstruációjáról tett őszinte nyilatkozata azonban jótékony irányba befolyásolhatja a közvélekedést a tamponhasználatról. Dr. Life--Evés és karcsúsodás egyszerre? Ezekkel az ételekkel lehetségeshttp://www.life.hu/drlife/20160907-eves-es-karcsusodas-ezekkel-az-etelekkel-lehetseges.htmlAz eredményes fogyókúra a konyhában kezdődik. Azon túl, hogy nem mindegy, mikor és milyen táplálékot veszel magadhoz, érdemes átgondolnod azt is, hogyan tudnád elejét venni az étel iránti sóvárgásodnak. Mutatunk néhány bevált tippet. Dr. Life--Betegségek a filmvásznon: a skizofréniahttp://www.life.hu/drlife/20160907-betegsegek-a-filmvasznon-a-skizofrenia.htmlMi a közös Johnny Deppben és Leonardo DiCaprióban? Mindkettőjüknek volt szerencséje belebújni egy skizofrén beteg bőrébe. Az egyik legismertebb és egyben legfélelmetesebb mentális zavar ugyanis több hollywoodi filmest is megihletett - ezekből szemezgettünk most a Life.hu legújabb sorozatában. Dr. Life--Selena Gomez visszavonul – Rejtélyes betegsége miatt tart szünetet az énekesnőhttp://www.life.hu/drlife/20160905-selena-gomez-enekesno-lupus-betegsege-maitt-visszavonult-egy-idore.htmlA világ egyik leghíresebb énekesnője a napokban jelentette be, hogy szünetet fog tartani karrierjében. Selena Gomeznél ugyanis néhány évvel ezelőtt állapítottak meg egy rejtélyes, ám nagyon alattomos betegséget, a lupust, ami miatt depresszióval, szorongásokkal és pánikrohamokkal is küzd. De mi is ez a betegség, ami miatt a mindössze 24 éves sztárnak vissza kell vonulnia egy időre? Dr. Life--Nem kívánod a szexet? Ezek állhatnak a lecsökkent libidó hátterébenhttp://www.life.hu/drlife/20160831-mitol-novekszik-a-nok-es-a-ferfiak-libidoja-azaz-a-szexualis-vagya.htmlA nők háromnegyede vélekedik úgy, miszerint sokkal jobb a nemi életük a negyvenes éveikben, mint huszonévesen. De mely tényezők befolyásolják a libidót? Kutatók megfejtették az örökké pezsgő szexuális élet titkát. Dr. LifeOrigoSzívinfarktus huszonévesen? Minden előjel nélkül bekövetkezhethttp://www.life.hu/drlife/20160825-a-genetikailag-oroklodo-magas-koleszterinszint-szivinfarktust-okozhat-akar-fiatalkorban-is.htmlNem kell hozzá túlsúlyosnak lenni vagy húst hússal enni: az örökletesen magas koleszterinszint akár egészen fiatal korban is súlyos szövődményekhez vezethet. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.