Súlyos sérülést szenvedett Király Gábor

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
válogatott comb focista sérülés foci Király Gábor kapus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán megsérült a hétvégi meccsén Király Gábor, korábbi válogatott kapus.

A szombathelyi Haladás és a Videoton FC meccsén sérült meg a korábbi válogatott kapus, Király Gábor. Az első hírek szerint a combközelítő-izom sérülést szenvedett, le is kellett cserélni a hálóőrt.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Királyra több hetes pihenő vár, jó ideig nem léphet pályára. Így nyilatkozott a vaol.hu-nak:
Pár hetet biztosan ki kell hagynom, hogy pontosan mennyit, azt most még nem tudom megmondani. Már az öltözőben megkezdődött a rehabilitációm. Éjjel, mikor hazaértem Szombathelyre, egyből mentem a kürházba, MRI vizsgálaton estem át, fél egykor végeztem, az eredmény is megvan: pihenőt írtak elő. Nem fogom elkapkodni a visszatérést, rendesen kipihenem, de nálam az a baj, hogy ha pihentetem fáj, ha mozgok, akkor viszont sokkal jobb. A mostani sérülésem is azt mutatja, hogy az idő kezd szépen lassan eljárni felettem, de pórbálok még maximumot teljesíteni, a testet azonban nem lehet becsapni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.