Íme, a világ legmagasabb tinije, aki még mindig nő

Forrás: NORTHFOTO -
tini magasság brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves Broc Brown genetikai rendellenességben szenved, nem tud megállni a növésben. Már több mint 2 méter magas, és ez még nem a vége!

A világ legmagasabb tinije címet viselte Broc Brown, egészen addig, amíg be nem töltötte a 19. életévét. Az álma, hogy a világ legmagasabb felnőttje legyen, amire minden esélye megvan, ha így halad tovább. A fiatal brit tinédzser már most több mint két méter magas, és még nem állt meg a növésben.

Forrás: NORTHFOTO

5 éves korában diagnosztizálták nála azt a genetikai rendellenességet, ami miatt természetellenesen magasra nőtt. "Semmi nem tudja megállítani őt a növésben" - mondta az édesanyja a Telegraphnak. Hozzátette, óvodában már 1 méter 50 centi volt a fiú, és évente körülbelül 15 centimétert nő. A fiú hatalmas méretei fájdalmakat is okoznak neki, a gerince nem nagyon bírja a terhelést. Csak abban reménykedik, hogy az orvosok tudják majd valamivel enyhíteni a fájdalmát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.