Igazi csoda! Izmok nélkül szült egy nő

Forrás: Facebook/Sheree Psaila -
fotó műtét izom kisbaba szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Sheree Psaila régóta szeretett volna anya lenni, az orvosok nem sok jóval kecsegtették, ám végül megtörtént a csoda.

A 22 éves lány egy ritka genetikai betegségben szenved, melynek hatására sem a karjában, sem a lábában nem találhatók izmok. Bár Sheree mindössze 122 cm magas, így is sikerült egy egészséges kisfiút a világra hoznia. Haydennek semmilyen fogyatékossága nincsen, és a hírek szerint nem örökölte édesanyja betegségét sem. - írja a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Sheree Psaila

"Egyedül nem tudom felvenni a kisfiam. Mindig szólni kell valakinek, hogy rakják az ölembe. Emiatt néha sírok, de megbecsülöm, hogy ő itt lehet velem" - nyilatkozta a fiatal édesanya, aki egy évvel ezelőtt találta meg a párját egy televíziós műsoron keresztül. A szülők most nem is lehetnének boldogabbak, hiszen a számtalan negatív hírrel ellentétben végre kisbabájuk lehetett.

Mennyi az annyi? Így hat az egészségedre az alkoholhttp://www.life.hu/drlife/20160914-mennyi-es-milyen-alkoholt-szabad-inni-ahhoz-hogy-egeszsegesek-maradjunk.htmlKáros-e, ha mindennap iszunk alkoholt? Mit igyunk, ha iszunk? Valóban rendelkezik jótékony hatásokkal a napi egy pohár vörösbor? Íme, a válaszok. Dr. LifeOrigoFellökték, segítettek, kirabolták: Járókeretes férfit fosztottak ki Budapestenhttp://www.life.hu/drlife/20160918-jarokeretes-ferfit-fosztottak-ki-budapesten-eloszor-felloktek-segitettek-majd-kiraboltak.htmlSegítségnek álcázták a rablást a támadók, akik kétszer is próbálkoztak: fellökték, majd támogatták idős, járókeretes áldozatukat - közben megszabadították táskájától. Dr. LifeThinkstock5 árulkodó jel, hogy infarktusod leszhttp://www.life.hu/drlife/20160922-5-arulkodo-jel-ami-esetleg-szivinfarktust-jelezhet.htmlMa Magyarországon a szívinfarktus a leggyakoribb halálokok között van, akárcsak Európában, ahol a szív- és érrendszeri megbetegedések 52%-ban végzetesek. Az infarktusnak nincsenek mindig jelei, ha azonban jelentkeznek a tünetek, komolyan kell venni őket. Fontos, hogy mindenki megtanulja, mik ezek a jelek, hogy ha magadon vagy a környezetedben észleled őket, azonnal mentőt hívhass. Dr. LifeOrigoMennyi az annyi? Így hat az egészségedre az alkoholhttp://www.life.hu/drlife/20160914-mennyi-es-milyen-alkoholt-szabad-inni-ahhoz-hogy-egeszsegesek-maradjunk.htmlKáros-e, ha mindennap iszunk alkoholt? Mit igyunk, ha iszunk? Valóban rendelkezik jótékony hatásokkal a napi egy pohár vörösbor? Íme, a válaszok. Dr. LifeOrigoÉlet egy indonéz elmegyógyintézet falai közötthttp://www.life.hu/drlife/20160912-elet-az-indonez-bekasi-i-elmegyogyintezetben-sokkolo-fotok.htmlIndonéziában a becslések szerint nagyjából 19 ezer ember kénytelen élni olyan elképesztően rossz körülmények között, mint például a Jakarta keleti részén található bekasi elmegyógyintézetben, ahol bevett szokás bilincsre verve, meztelenül, olykor elektromos sokkolóval kordában tartani a segítségre szoruló pácienseket. Dr. Life--Ők a legboldogabb magyarokhttp://www.life.hu/drlife/20160914-ok-a-legboldogabb-magyarok-magyarorszag-boldogsagterkepe-szerint.htmlAz egyedülálló felmérésből nem csupán az derült ki, Magyarország mely részein élnek a legboldogabb emberek, hanem az is, hogy milyen tényezők befolyásolják a boldogságérzetet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.