Igazi csoda! Él és virul a félig agyhalott kislány

Forrás: Dreamstime -
agyhalott kisbaba stroke gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány agya félig elhalt, amikor stroke-ot kapott. Már az orvosok is lemondtak róla. Most viszont a két éves apróság folyamtosan fejlődik és nagyon boldog. A gyógyulása még az orvosok körében is csodának számít. A szülők Kerryanne és Dean szerint a betegség ellen a legnagyobb fegyverük a szeretet.

Jinara születése után a család boldogan és teljesen egészségesen tért haza kórházból. Aztán a baba hirtelen stroke-ot kapott, ami majdnem megölte. A kislány most kétéves és csodával határos, hogy akkor életben maradt – írja a Daily Mail.

"A szülés után 36 órával

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Végül négy orvos is megnézte és azt mondta, hogy minden rendben van vele.

Miután hazavittük, Jinara állapota gyorsan romlani kezdett, ezért visszavittük a kórházba.
Kiderült, stroke-ja van a babámnak.

Az agya bal oldala teljesen elhalt.

Az orvosok azt mondták, hogy ezt nem éli túl" - emlékezett vissza az édesanyag a szörnyű pillanatokra.

A szeretet azonban csodákra képes, hiszen a szörnyű hírek után lassan, de biztosan Jinara állapota javulni kezdett. Persze, a legtöbb időt a kicsi szüleivel tölti, és az orvosi rendelőket is rendszeresen látogatják, de az édesanya, Mrs. Walker szerint ő a legnagyobb áldás, ami velük történhetett. "Jinara, amit csinál, az egyszerűen elképesztő. Folyamatosan fejlődik. Az orvosok azt mondták, meg fog halni, és hogy ők nem tehetnek semmit. Ahol most tartunk, az egyszerűen lenyűgöző. Már felül és a beszéddel is próbálkozik" - magyarázta Kerryanne.

A félig agyhalott kisbáról készült fotókat ITT megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.