Amal Clooney mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozik

Forrás: Elyxandro Cegarra / Citizenside / AFP -
baba George Clooney mesterséges megtermékenyítés Amal Clooney gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amal Clooney és George boldogságban élik a házas életüket, immár két éve, azonban hiányzik valami a teljes örömhöz: egy baba, ami természetes úton nem akar nekik összejönni. Mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozik a sztárpár.

Már az is csoda, hogy az örök agglegény George Clooney-nak sikerült bekötni a fejét, de úgy tűnik Amal teljesen elvarázsolta a sármos színészt. 2014-ben mondták ki a boldogító igent, az örömük mégsem lehet teljes. Kisbabát szeretne a sztárpár, azonban a gyerkőc nem akar összejönni természetes úton.

Forrás: Elyxandro Cegarra / Citizenside / AFP

A párhoz közel álló forrás szerint Amal nem adja fel: állítólag mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoznak. Már bele is fogtak a programba, ugyanis az orvosuk szerint nincs mit tovább halogatni. Tekintve, hogy Amal 38 éves George Clooney pedig 55, az idő sem nekik dolgozik - írja az In Touch Weekly.

Púpok és kinövések: deformitást okozó betegségek a filmvásznonhttp://www.life.hu/drlife/20160927-deformitast-es-torzulast-okozo-betegsegek-a-filmvasznon.htmlA testi eltorzulást okozó rendellenességek a mai napig borzongatja, ugyanakkor kíváncsivá teszi az embereket, és mint régen, úgy most is hajlandóak félretenni undorukat, hogy szemügyre vehessék azokat, akikkel „csúf játékot űzött a természet." A deformitással küzdők élete nem egy filmest is megihletett, ezeket az alkotásokat gyűjtöttük most egybe. Dr. LifeOrigo5 dolog, amit megtehetsz a lelki egészségedérthttp://www.life.hu/drlife/20160927-5-dolog-amit-megtehetsz-a-lelki-egeszsegedert-mozgas-joga.htmlManapság egyre többet foglalkozunk a testünkkel; ezért okolhatjuk a televíziót, az internetet, a közösségi oldalakat, de ettől nem jutunk közelebb a megoldáshoz. Pedig a lelki egészség legalább annyira fontos, mint az, hogy fizikailag jól érezze magát az ember - állítják a szakértők. Te is tehetsz azért, hogy lelkileg is rendben legyél – mutatunk is néhány remek technikát! Dr. Life--Hagyományos vagy antibakteriális? A nagy kézmosásdilemmahttp://www.life.hu/drlife/20160922-melyik-szappan-jobb-a-kezmosashoz.htmlA reklámokból már tudjuk, hogy a mai, modern antibakteriális kézmosók akár a baktériumok 99,9%-át is képesek elpusztítani. Ám jó-e ez nekünk? Az amerikai élelmiszer- és gyógyszerellenőrzési hatóság (FDA) szerint annyira nem, és terveik szerint hamarosan tesznek is arról, hogy az embereket inkább a hagyományos szappan használata felé tereljék. Dr. LifeOrigoÁttörés: megszületett az első háromszülős babahttp://www.life.hu/drlife/20160928-megszuletett-az-elso-haromszulos-baba-nagy-attores-a-tudomanyban.htmlMár 5 hónapos az a kisfiú, akinek tulajdonképpen három szülője van. Ennek az új DNS-technikának köszönhetően a súlyos genetikai mutációkkal rendelkező szülőknek is lehet egészséges gyermeke. Dr. LifeOrigoSzabó Győző drogos korszakáról: "Egyszer volt, hogy a hűtő előtt tértem magamhoz"http://www.life.hu/drlife/20160928-szabo-gyozo-fuggosegeirol-drogos-korszakarol-vallott-volt-hogy-2-oran-at-nem-tudott-magarol.htmlSzabó Győző maga vallott őszintén könyvében a függőségeiről, amiket már sikerült legyőznie. A színész azonban sokszor nyilatkozik azóta is arról a kemény időszakról, amin keresztülment. Bevallotta, előfordult egyszer, hogy két órán át nem tudott magáról. Dr. Life--Igazi csoda! Él és virul a félig agyhalott kislány http://www.life.hu/drlife/20160927-strokeot-kapott-a-kisbaba-felig-agyhalott-lett-most-mar-ket-eves.htmlA kislány agya félig elhalt, amikor stroke-ot kapott. Már az orvosok is lemondtak róla. Most viszont a két éves apróság folyamtosan fejlődik és nagyon boldog. A gyógyulása még az orvosok körében is csodának számít. A szülők Kerryanne és Dean szerint a betegség ellen a legnagyobb fegyverük a szeretet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.