műsorvezető kisbaba őssejt Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak egy hónap és megszületik Claudia kisbabája, már a nyolcadik hónapban van a műsorvezető. Claudia és párja, Pataki Ádám cukrász úgy döntöttek, hogy őssejtetet vetetnek születendő kisbabájuk köldökzsinórjából.

Claudia a hírt a Facebookon osztotta meg rajongóival és egyúttal megmutatta hatalmasra nőtt pocakját is.

"Pankánál is levetettük a köldökzsinórőssejtet, és a kisfiamnál is megtesszük. A tudomány jelenlegi állása szerint ennyit tehetünk. Élek a lehetőséggel. Édesanya vagyok, igyekszem mindent megtenni azért, hogy a világ összes eszközével a gyermekem segítségére tudjak sietni, ha szükség van rá" - mondta a Borsnak Claudia.

Betegsége csapdájában: nem bír leállni az evéssel a 200 kilós fiúhttp://www.life.hu/drlife/20161005-betegseg-miatt-keptelen-leallni-az-evessel-a-19-eves-200-kilos-henry-szaraz.htmlBerki beszólt Pamelának "Minden nőiességedet elveszíted!"http://www.life.hu/drlife/20161005-berki-nem-tamogatja-pamela-otletet-es-kemenyen-beszolt-neki.htmlKórházban kötött ki a játszadozás után: fenekébe ragadt a vibrátor (18+)http://www.life.hu/drlife/20161005-korhazban-kotott-ki-emma-rowlands-miutan-a-vibrator-beragadt-a-fenekebe.htmlKit hívhatott volna még fel Ben Stiller?http://www.life.hu/drlife/20161005-sztarok-akik-megkuzdottek-a-prosztatarakkal-koztuk-ryan-oneil-ian-mckellen-roger-moore.html"Olyan erősen görcsöltem, hogy az ügyeleten kötöttem ki"http://www.life.hu/drlife/20161004-a-veseko-megelozheto-mit-lehet-tenni-ellene.htmlKiderült: Prosztatarákot diagnosztizáltak Ben Stillernélhttp://www.life.hu/drlife/20161004-ben-stiller-szinesz-prosztatarakban-szenvedett.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.