Elképesztő baki! Előkerültek Diana hercegnő orvosi leletei

Forrás: AFP -
baki Károly herceg orvosi lelet Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosi leleteket egy irodaház raktárának egyik fiókjában találták meg. A bizalmas iratok egy ócska dossziéban pihentek évtizedeken keresztül.

A leletek eredetileg egy Peter Copeman nevű orvos tulajdonában voltak, akihez Diana és Charles a nyolcvanas és a kilencvenes években jártak. A papírok között egy kedves köszönőlevél is volt, amit Diana hercegnő írt az orvosnak.

Forrás: AFP

A papírokat egy titkárnő találta meg, amikor az egyik irodai szekrényt kiürítette:
"Egyszerűen elképesztő az egész! Ha illetéktelen kezekbe kerültek volna ezek a leletek, sötét dolgokra is felhasználhatták volna őket. Először azt hittem, hogy hamisak az iratok, de gyorsan kiderült, hogy erről szó sincs. Elképesztő biztonsági baki történhetett."

Az orvosi leleteket a The Sun magazin riportere visszajuttatta a Clarence House-ba, hogy még véletlenül se kerülhessenek ezek után illetéktelen kezébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.