Sikeres műtétet hajtottak végre olimpiai bajnokunkon, Rédli András párbajtőrözőn

műtét olimpiai bajnok Rédli András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rédli András párbajtőröző pár órával ezelőtt csekkolt be a Honvédkórházból, ahol megműtötték. Szerencsére olimpiai bajnokunk jól van, és erről tájékoztatta közösségi oldalának követőit is.

"Köszönöm a sok-sok érdeklődést, bíztatást és segitséget! Sajnos vasárnap megsérültem, de az éjszaka folyamán sikeres műtétet hajtottak végre a Honvéd Kórházban. Atroszkóppal kivették a leszakadt porcot (a szalagok hál' Isten épek maradtak), 4 hét rögzítés és 6-8 hét rehabilitáció következik, majd újult erővel csatlakozom a csapathoz és kitűzzük a magyar zászlót Heidenheimben! Addig is hajrá fiúk!!! #roadtoheidenheim" - irta ki Facebook-oldalára Rédli.

Az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok vívó a - riói csapattársa, Somfai Péter elleni - negyeddöntőben sérült meg súlyosan, melyet követően még este a fővárosi Honvédkórházba szállították - írta korábban az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.