Tízezrek követik az eldeformálódott arcú lányt

Forrás: Intstaram/makeupartistgoda66 -
sminkes deformitás tumor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marimar Quiora sminkesként dolgozik: betegsége nem tartja vissza abban, hogy teljes életet élhessen. 

Több mint 100 000 követője van a 21 éves fiatal lánynak a képmegosztó oldalon. Marimar Quiora beszélni nem tud, egy hatalmas tumor miatt ugyanis születése óta képtelen a kommunikációra. Ez azonban nem szab neki gátat.

Forrás: Intstaram/makeupartistgoda66

A lány sminkesként dolgozik, videoblogot csinál, és vallja, hogy a szépség sokféle lehet. Videóinak letöltése már meghaladta a 6 milliót is.

Marimar cystás higromában szenved, ami egy nyirokeredeű daganat, és a beszéden kívül a nyelés és a légzés is gondot okoz számára. Az évek során jó pár műtétet hajtottak rajta végre, ő pedig most már igyekszik magát elfogadni ilyennek. A sminkelésben hatalmas örömét leli: ezt gyakran meg is osztja követőivel.

Miért lesz valaki öngyilkos?http://www.life.hu/drlife/20161007-miert-lesz-valaki-ongyilkos-es-hogyan-lehet-segiteni.htmlA magyarországi mutatók szerint hazánk továbbra is az európai élen jár az öngyilkosságok számát tekintve. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) idén szeptemberben készült felmérésében Magyarország a kelet-európai országok között a harmadik helyen áll Litvánia és Oroszország után. A számok elkeserítőek – főleg abban a tekintetben, hogy a legtöbb tragédia megelőzhető lett volna. Dr. LifeŐszintén vallott csúfolóiról Király Viktorhttp://www.life.hu/drlife/20161005-kiraly-viktor-enekest-csufoltak-kamaszkoraban.htmlNehéz elképzelni, hogy mint minden más gyereket, úgy a most rendkívül népszerű és sikeres énekest is cikizték kamaszkorában. Dr. LifeFotó: Marton Szilvia - OrigoMiért hagyod abba a sportolást? Nem biztos, hogy a lustaság az okahttp://www.life.hu/drlife/20161005-okok-ami-miatt-folyton-abbahagyjuk-a-rendszeres-mozgast.htmlAz ősz beköszöntével sokan határozzák el magukat, hogy a nyári lazsálás után ismét a hétköznapok részévé teszik a rendszeres mozgást. De hol akad el a nagy terv? Miért veszítik el többen út közben a motivációt? Dr. LifeOrigoÖngyilkosságot követett el Pitti Katalin lánya – szörnyű titokra derült fényhttp://www.life.hu/drlife/20161007-pitti-katalin-lanya-oszinten-vallott-kalvariajarol.htmlÁll a bál Pitti Katalin és a lánya között. Barbara kiteregette a családi szennyest. Öngyilkosság, depresszió, adósságok és szexuális zaklatás. Őszintén beszélt arról, hogyan vették el tőle a gyerekét, amiben anyját is hibásnak tartja. Dr. Life--Horror: így varrták vissza Lindsay Lohan ujját (18+)http://www.life.hu/drlife/20161007-lindsay-lohan-ujja-leszakadt-igy-varrtak-vissza-a-helyere-fotok.htmlNéhány nappal ezelőtt érte szörnyű baleset a színésznőt: hajókázás közben leszakadt a gyűrűsujjának egy perce. Szerencsés volt azonban, mert megtalálták a hiányzó testrészt, és vissza is tudták varrni a helyére. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: játék az élet, avagy miért játszik a felnőtt?http://www.life.hu/drlife/20161003-miert-jatszik-a-felnott-pszichologus-szemmel.htmlEgy fárasztó nap után hazatérni, és leülni a tévé, avagy a számítógép elé játszani – ismerős kép? Az utóbbi években a videojátékok a szórakoztatóipar első számú irányzatává nőtték ki magukat, mindeközben a játékosok átlagéletkora is feljebb kúszott. Míg a sztereotípia még lehet, hogy kamaszokkal példálózik, ha a tipikus gamerek kerülnek szóba, ám mára a húszas-harmincas éveikben járó fiatal felnőttek lettek a játékosok vezérhada. De miért játszik a felnőtt? A Pszichológus Pasi megmondja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.