A vakságot kockáztatta, mégis kitetováltatta szemgolyóját

Sara Night extrém látás szem tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sara Night mindkét szemét feketére tetováltatta, hogy még extrémebb legyen a külseje. Ezzel a vakságot is kockáztatja, de ezt a 32 éves tetováló művész egy percig sem bánja.

Az egykori kozmetikus Sara Night ma tetoválóművészként dolgozik, és testének 70 százalékát tetkók borítják. A rengeteg motívum mellett, egy kígyót idéző villás nyelvet is vágatott magának. Ez azonban nem volt elég, még

a szemgolyója fehér részét is kitetováltatta.

Sara esküszik rá, hogy a beavatkozás teljesen fájdalommentes volt.

A 32 éves nő az extrém tetkóért a látását is kockára tette, hogy lilás, kékes árnyalatú legyen a szeme – írja a Daily Mail.
"Az én szemem sötétkék színű, de mindig meg akartam változtatni" (...) "Olvastam a szemgolyó tetoválásról és

úgy gondoltam, hogy elképesztően néznék ki.

Sokáig gondolkoztam a döntésen, és örülök, hogy megtettem."

"Azt nem tudom, hogyan fog reagálni a testem 10 vagy 20 év múlva,

de szerintem a 21. században már az embereknek lehetővé kell tenni, hogy azt csináljanak a testükkel, amit csak akarnak. A beavatkozáskor az anyag nagyon hideg volt, de egyáltalán nem fájt a művelet." (...) "Eleinte az anyukám könyörgött, hogy ne csináljam, de most már látta, és nem bánja. Csak annyit kért, hogy már ne csináljak semmit a szememmel."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.