Ő a világ legmagasabb lánya: döbbenetes fotók!

betegség szindróma tolószék magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rumeysa Gelgi 213 centiméter magas. A szúrós pillantásokhoz már hozászokott, a magasságával sosem fog kibékülni. 

A 19 éves lány egy ritka betegsétől szenved, mely főleg a csontjaira van hatással. A gyors növekedés mellett Rumeysa nem rendelkezik térdekkel és könyökkel, ezért a mozgás számára nagyon nehéz, és fájdalmas. Jelenleg Észak-Törökországban él a szüleivel, akik szeretnének segíteni rajta, bár az orvosok szerint erre kevés az esély - írja a Mirror.

Konya'daki tatlı kuzenim Kağan bana yetişmeye çalışırsa

Rumeysa Gelgi (@rumeysagelgi) által közzétett fénykép,

A fiatal lány valószínűleg élete végéig küzdeni fog ezzel a kórral, hiszen a mai orvostudomány nem tud még megoldást a problémájára. Bár az élete szomorúnak tűnik, Rumeysa boldog embernek vallja magát, aki szereti az életet.

Kiderült: ezért jobb, ha tanyán nő fel a gyerek, mint ha a városbanhttp://www.life.hu/drlife/20161010-a-tanyan-felnovo-gyerekek-egeszsegesebbek-mint-a-varosiak.htmlA Thorax című folyóiratban megjelent tanulmány szerint azok a gyerekek, akik tanyán nőttek fel, egészségesebbek és ritkábban fordul elő náluk allergiás megbetegedés, mint a külvárosokban és a belvárosokban felnőtt gyermekek körében. Dr. Life--A rettegés foka: miért szeretünk borzongani?http://www.life.hu/drlife/20161010-miert-szeretunk-horrorfilmeket-nezni-es-felni.htmlPapíron a horrorfilmekben semmi olyan nincs, ami miatt tetszeniük kellene nekünk: véresek, ijesztőek, mi több, legtöbbször a szívbajt hozzák ránk, ráadásul hetekig, vagy akár hónapokig nem tudunk nyugodtan aludni egy-egy ilyen jellegű alkotás megtekintése után. Akkor mégis miért nézzük őket, és hogy lehetséges az, hogy mára egy több millió dolláros iparággá fejlődött? Dr. Life--Így néz ki most az agy nélkül született kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20161012-agy-nelkul-szuletett-jaxon-buell-az-orvosok-azt-mondtak-meg-fog-halni-de-mar-ket-eves-is-elmult.htmlA fél koponyával és agy nélkül született babáról, Jaxon Buell-ről már korábban is írtunk. Az orvosok nem sok jót jósoltak a szülőknek, mégis elmúlt már két éves is a kisfiú. Szülei egy interjúban mutatták meg, hogyan is élnek a két éves Jaxonnal boldog és teljes életet. Dr. Life--Majka édesanyja győzött a rák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20161012-majka-edesanyja-ibolya-neni-csatat-nyert-a-rak-ellen-ismet-jobban-van.htmlIbolya néni február óra küzdött kiújult daganatos betegségével, és úgy tűnik, hogy ismét megnyert egy csatát! Dr. Life--Elképesztő baki! Előkerültek Diana hercegnő orvosi leleteihttp://www.life.hu/drlife/20161009-elokerultek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-orvosi-leletei-egy-irodahaz-raktarabol.htmlAz orvosi leleteket egy irodaház raktárának egyik fiókjában találták meg. A bizalmas iratok egy ócska dossziéban pihentek évtizedeken keresztül. Dr. LifeAFPÖngyilkosságot követett el Pitti Katalin lánya – szörnyű titokra derült fényhttp://www.life.hu/drlife/20161007-pitti-katalin-lanya-oszinten-vallott-kalvariajarol.htmlÁll a bál Pitti Katalin és a lánya között. Barbara kiteregette a családi szennyest. Öngyilkosság, depresszió, adósságok és szexuális zaklatás. Őszintén beszélt arról, hogyan vették el tőle a gyerekét, amiben anyját is hibásnak tartja. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.