Súlyos betegséggel küzd Robbie Williams

Fotó: Sean & Seng -
betegség Robbie Williams ízületi gyulladás turné énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves énekes súlyos ízületi gyulladással küzd, mozdulni is alig bír. Az orvosai azt javasolták, hogy mondja le turnéját, de az énekes hajthatatlan.

Nagy a baj! Robbie Williamsnek komoly ízületi gyulladással kell megküzdenie. A 42 éves, két gyermekes énekesnek kímélnie kellene magát.

Orvosai azt javasolták, hogy a gyógyulás érdekében mondja le turnéját,

erről azonban Robbie hallani sem akar. A botrányhős énekes az Evening Standardnak elmondta, hogy ha fél gőzzel is kell táncolnia, de koncertjei nem maradnak el. Orvosainak azt is megígérte, hogy a focizást is abbahagyja. A brit fenegyerek a lapnak úgy nyilatkozott: "A hátamban van ízületi gyulladás, így egy labdán sem tudom átemelni a lábamat. Olyan mintha megbénultam volna, úgy táncolok, mint egy részeg öregember."

Fotó: Sean & Seng

Már a 7 éves kislányok is elégedetlenek a testükkelhttp://www.life.hu/drlife/20161011-testkepzavar-es-mentalis-problemak-mar-a-7-eves-kislanyoknal-is-elofordulhatnak.htmlAggasztó eredménnyel zárult a világszerte ismert brit cserkészlány szövetség, a Girlsguiding UK által készített kutatás: eszerint a fiatal, 7 és 10 év közötti lányok harmada érzi egyöntetűen, hogy a külsejük a legfontosabb tulajdonságuk, ezzel együtt pedig sokuk érzi elégedetlennek magát a saját testét illetően. Dr. Life--A sport előtti szex nincs negatív hatással a teljesítményrehttp://www.life.hu/drlife/20161013-tevhitek-arrol-hogy-a-sport-elotti-szex-ront-a-teljesitmenyen.htmlAz olimpiai falu környékén a riói olimpia ideje alatt 450 ezer óvszert osztottak ki. Ez a többséget meglepte, tekintve, hogy az általános vélekedés szerint a szexuális aktivitás árt a teljesítménynek. A friss kutatások szerint ez azonban egy tévhit, amelyet ideje felszámolni. Dr. LifeThinkstockA vakságot kockáztatta, mégis kitetováltatta szemgolyójáthttp://www.life.hu/drlife/20161012-minket-szemet-betetovaltatta-sara-night-elkepesztoen-extrem-kulseju-britt.htmlSara Night mindkét szemét feketére tetováltatta, hogy még extrémebb legyen a külseje. Ezzel a vakságot is kockáztatja, de ezt a 32 éves tetováló művész egy percig sem bánja. Dr. LifeOrigoA rettegés foka: miért szeretünk borzongani?http://www.life.hu/drlife/20161010-miert-szeretunk-horrorfilmeket-nezni-es-felni.htmlPapíron a horrorfilmekben semmi olyan nincs, ami miatt tetszeniük kellene nekünk: véresek, ijesztőek, mi több, legtöbbször a szívbajt hozzák ránk, ráadásul hetekig, vagy akár hónapokig nem tudunk nyugodtan aludni egy-egy ilyen jellegű alkotás megtekintése után. Akkor mégis miért nézzük őket, és hogy lehetséges az, hogy mára egy több millió dolláros iparággá fejlődött? Dr. Life--Meztelen felsőtesttel fesztiválozott a mellrákos nőhttp://www.life.hu/drlife/20161012-ericka-hart-dupla-maszktektomian-atesett-mellrakos-meztelen-felsotesttel-ment-fesztvalozni.html"Én egy rákos harcos vagyok" - vallja magáról Ericka Hart, aki egy dupla masztektómián átesett mellrákos nő. Egy zenei fesztiválon jelent meg meztelen felsőtesttel, hogy felhívja a figyelmet a betegségre. Dr. LifeOrigoKarok nélkül is profin sminkel a bloggerlányhttp://www.life.hu/drlife/20161012-19-evesen-amputaltak-vegtagjait-kaitlyn-dobrow-most-21-eves-es-mar-tobb-mint-70-ezer-kovetoje-van.htmlKaitlyn Dobrow csupán 19 éves volt, mikor mind a négy végtagját amputálni kellett egy súlyos betegség miatt. A 21 évesés lány mégsem hajlandó lemondani az álmairól. Instagram oldalán már több mint 70 ezren követik életét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.