Sokkoló: a fiatal lány egyik lába 3 kilóval nehezebb a másiknál

betegség víz Dr. Life láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztráliai Perth-ben élő tinlány, Alice Mulder bal lába egy betegség miatt 3 kilóval nehezebb, mint a jobb lába - de megtanult vele együtt élni. A lányt azonban ez nem akadályozza meg abban, hogy élvezze az életét. 

Vannak napok, amikor a 19 éves Alice Mulder bal lába 3 kilóval nehezebb, mint a jobb. A lány lába ugyanis egy, a nyirokrendszerben keletkezett zavar miatt a sokszorosára dagad. Az idegenek furcsán néznek a csinos lányra, akinek bal lába látványosan másként fest, mint a jobb, ám Alice-t ez nem érdekli: úszik és fürdőruhában sportol a tengerparton.

Alice bal lába jóval vastagabb és nehezebb, mint a jobb Forrás: Instagram/Alice Mulder
A lány megtanult együtt élni a betegségével, a tengerparton pózolva szinte nem is látszik a lábai közti különbség Forrás: Instagram/Alice Mulder

A lány lába ekkor bedagadt, és ez azóta sem változott - állítólag 6000 ausztrálból egyet érint ez a betegség. A sporttal is vigyáznia kellene a lánynak, a netball, amit játszik, nem a legjobb, a becsapódás mértéke ugyanis elég nagy, ettől pedig hamar bedagad a láb. Alice azonban imád edzeni, és még a betegsége miatt sem hajlandó lemondani kedvec hobbijáról.

Gondot jelent meginni a napi folyadékmennyiséget? Kiderült, mi az okahttp://www.life.hu/drlife/20161013-ezert-nem-megy-az-ajanlott-napi-vizmennyiseg-megivasa.htmlNeked is nehézséget jelent elfogyasztani az ajánlott napi vízmennyiséget? A tudomány jelen állása szerint ez nem véletlen: mindezért a szervezet védekezőmechanizmusa okolható. Dr. Life--Hihetetlen! Elkötött petevezetéke és óriási túlsúlya ellenére is teherbe esett a nőhttp://www.life.hu/drlife/20161017-tulsulyos-es-elkottette-petevezeteket-megis-teherbe-esett-a-no.html6 éve kötötték el petevezetékét, sőt óriási túlsúllyal is rendelkezik az a nő, aki csodával határos módon teherbe esett. Dr. Life--Beyoncé véres füllel nyomta végig a show-t: videó! http://www.life.hu/drlife/20161017-beyonce-megserult-a-koncert-kozben-veres-fullel-nyomta-vegig-a-koncertet.htmlA dögös énekesnő egy heves táncmozdulat közben sérült meg. A fellépés New Yorkban volt, melynek bevételét jótékonysági célra ajánlották fel. Dr. Life--Dráma! Fejbe lőttek egy 11 hónapos babát: Az életéért küzd!http://www.life.hu/drlife/20161016-fejbe-lottek-egy-11-honapos-babat.htmlLőtt fejsérüléssel szállítottak kórházba egy kisbabát a Baranya megyei Oldról. A kritikus állapotú gyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba. Dr. Life--Schobert Norbert: „Nem sportolni, hanem diétázni kell"http://www.life.hu/drlife/20161012-schobert-norbert-szerint-fogyas-szempontjabol-a-dieta-a-fontos-nem-a-sport.htmlFogyás szempontjából nem mindegy, hogy az étkezésre vagy az edzésre helyezünk nagyobb hangsúlyt. A magyar fitneszguru, Schobert Norbert elárulta a sikeres súlyvesztés titkát. Dr. Life--Magabiztosnak nevelnéd a gyereked? Mesélj neki minél többet!http://www.life.hu/drlife/20161012-a-mesek-es-tortenetek-gyogyito-hatassal-vannak-a-gyerekekre-es-a-felnottekre-is.htmlA szegény legény, aki szerencsét próbálni indult a világban, és végül a királylány keze jutott neki, a rút kiskacsa, akiből mindenki meglepetésére gyönyörű hattyú lett, vagy az utóbbi időben hatalmas népszerűségnek örvendő Elza és Anna hercegnő története – minden korosztálynak, nemnek és kultúrának megvan a kedvenc meséje, amelyet akár többször is képes megnézni vagy elolvasni azért, hogy újra és újra átélhesse az élményt. Mindeközben azonban nem csupán remekül szórakozik kicsi és nagy egyaránt, hanem pszichológiai szempontból is sokat nyújtanak nekünk – kiváltképp a fiatalabb generáció tagjainak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.