Ezért sírt annyira az X-Faktorban Tóth Gabi

Forrás: RTL -
Tóth Gabi X-Faktor ciszta meddőség gyerekvállalás örökbeadás petefészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benedek Viki élettörténete nagyon megindította Tóth Gabit. A 15 éves lányt, aki gyönyörűen adta elő Cserháti Zsuzsa egyik dalát, elhagyták a szülei. A nagymamája és a keresztanyja nevelték fel, most pedig nevelőszülőkhöz került.

Vikit a keresztanyja és annak családja kísérte el az X-Faktorba, szülei évekkel ezelőtt elhagyták:

"Anyukámat nem láttam lassan öt éve, apukám nyolcéves koromban lemondott rólam, de őt egyáltalán nem láttam. Nehéz gyerekkorom volt. Előfordult, hogy nem volt mit enni, nem tudtunk fürdeni, családi viszályok, veszekedések, durvábbak az átlagosnál. Elviselhető, de azért bennem van, hogy minden gyermek mellett ott vannak a szülei. Anyák napján rossz volt látni, hogy mindenkinek ott az anyukája, míg én egyedül érkeztem, aztán vihettem haza a virágot, mert nem volt kinek odaadnom."

Vikit a keresztanyja nevezte be a tehetségkutatóba, és Viki azért vállalta a megmérettetést, hogy megmutassa szüleinek, mit hagytak ki azzal, hogy eldobták őt maguktól.

Tóth Gabi a mentorházban Forrás: RTL

A mentorokat is meghatotta a lány előadása, de legjobban Gabit kavarta fel ez a szormorú történet. Az énekesnő nem érti, hogyan lehet az, hogy vannak nők, akiknek nem lehet gyerekük, kénytelenek öröekbe fogadni, és aztán jönnek ilyen anyukák, akik eldobják maguktól az olyan kincseket, mint Viki.

Tóth Gabit azért is érintette meg ez a történet annyira, mert kicsi az esélye, hogy természetes úton gyereke szülessen. Először 2008-ban mesélte el Friderikusznak, hogy milyen szörnyűség történt vele - írja a Bors:
"Nem értettem, hogy ez hogy történhetett meg velem. Tizennyolc éves koromban egy éjjel rosszul lettem. Alma nagyságú ciszta volt a bal petefészkemen, ami a fizikai megterhelés hatására kifakadt. A vérsavó, ami benne volt, kifolyt. Másfél liter vér került a hasüregembe, ami szétmarta az egyik petefészkemet."

Mivel 60 százalékkal csökkent annak az esélye, hogy Gabi teherbe essen, szeretne örökbe fogadni egy gyermeket, mert szerinte mindenkinek jár a szeretet, azoknak a gyerekeknek is, akinek em jutott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.