Nem adja fel: a megégett testű ironlady gyereket és családot szeretne

Forrás: Instagram/Turia Pitt -
égés Iron Lady család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt egy maraton teljesítése során égett össze Turia Pitt, de annak ellenére, hogy testének 65%-a megsérült, ő sem a családról sem a sportolásról szövögetett álmait nem adja fel. Már meg is találta azt az embert, akivel le tudja élni az életét.

Szenvedélye a sportolás, de éppen ez okozta élete egyik legnagyobb tragédiáját is. Turia Pitt 2011-ben egy maraton teljesítése közben égett össze egy gyorsan terjedő bozóttűz miatt. Testének 65%-a megsérült, és úgy tűnt, a terveit végérvényesen meg kell változtatnia, de szerencséjére nem kellett feladnia az álmait.

Forrás: Instagram/Turia Pitt

Turia megtalálta azt a férfit, aki nemcsak szereti, de ápolja is őt. A 32 éves Michael Hoskinnal már az esküvőjükre készülnek, és a gyerekvállalásról sem mondanak le.

"Reméljük, hogy a gyerekek is szerepelnek majd a jövőnkben valamilyen formában" - mondta Turia. Az orvosai biztosították őt, hogy semmi akadálya nincs a gyermekvállalásnak, de előbb az esküvőre koncentrál a szerelmespár. "Michael a legjobbat hozza ki belőlem" - mesélte élete párjáról a sportoló, aki nem hagyott fel az edzéssel úgy sem, hogy éppen egy maratonon érte őt a szörnyű tragédia. Nemrég az embert próbáló Ironman Világbajnokságot is teljesítette - írja a Daily Mail.

Súlyos beteg, mégis élvezi az életet Shannen Doherty színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20161016-sulyos-beteg-megis-elvezi-az-eletet-shannen-doherty-szineszno-sorozatsztar.htmlShannen Doherty színésznő, a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja jó ideje küzd a rák ellen, ám a betegség nem veszi el a kedvét az élet élvezetétől. A színésznő nemrég férjével ünnepelte egy csodás helyen az 5. házassági évfordulójukat. Dr. LifeOrigoDráma! Fejbe lőttek egy 11 hónapos babát: Az életéért küzd!http://www.life.hu/drlife/20161016-fejbe-lottek-egy-11-honapos-babat.htmlLőtt fejsérüléssel szállítottak kórházba egy kisbabát a Baranya megyei Oldról. A kritikus állapotú gyermeket mentőhelikopterrel szállították kórházba. Dr. Life--Varga Viktort véresre verte a saját apja – Sokkoló videó!http://www.life.hu/drlife/20161016-varga-viktort-enekes-zeneszt-veresre-verte-a-sajat-apja.htmlA zenész Instagram-oldalának tanúsága szerint az édesapja jól ellátta a baját. Hogy miért, az persze nem derült ki. Dr. Life--Várkonyi Andrea egész családját legyűrte a betegséghttp://www.life.hu/drlife/20161016-varkonyi-andrea-es-bochkor-gabor-egesz-csaladjat-legyurte-a-betegseg.htmlA szőke műsorvezető közösségi oldalán tájékoztatta követőit arról, hogy ő maga, valamint a családja, Bochkor Gábor és közös kislányuk, Nóri is beteg. Dr. LifeOrigoKomoly gondra utalhat, ha edzés közben hamar kifulladszhttp://www.life.hu/drlife/20161012-ezekre-figyelj-oda-ha-35-eves-kor-felett-kezdesz-intenziven-edzeni.htmlAki 35 éves kor felett kezd intenzívebben mozogni, netán maratonra készülni, figyeljen a jelekre: a kezeletlen szívproblémák és az orvosi kontroll hiánya akár súlyos megbetegedésekhez vezethetnek. Dr. Life--Schobert Norbert: „Nem sportolni, hanem diétázni kell"http://www.life.hu/drlife/20161012-schobert-norbert-szerint-fogyas-szempontjabol-a-dieta-a-fontos-nem-a-sport.htmlFogyás szempontjából nem mindegy, hogy az étkezésre vagy az edzésre helyezünk nagyobb hangsúlyt. A magyar fitneszguru, Schobert Norbert elárulta a sikeres súlyvesztés titkát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.