Majoros Hajnalka: "Még mindig úgy nézek ki, mint aki három hónapos terhes"

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Majoros Hajnalka család Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika, azaz Majoros Hajnalka már első kisfia születése után érezte, hogy valami probléma lehet a köldöke környékén. Akkor megnyugtatta az orvos, a második babánál viszont nyitott hasfalat diagnosztizáltak nála.

Hajninál második kisfia születése után nyitott hasfalat diagnosztizáltak, ennek következtében a szülést követő regenerálódása nem úgy megy, ahogyan szeretné.

"Miután Marián megszületett, hetekig éreztem egy kitüremkedést a köldökömnél, de a nőgyógyászom azt mondta, ne féljek, nincs köldöksérvem. Olivér születése után még rosszabb lett a helyzet, hiába ment le rólam minden súlyfelesleg, még mindig úgy nézek ki, mint aki három hónapos terhes. A köldököm felett kitüremkedik a hasam, nem apad le a duzzanat, még hat hónappal a szülés után sem."- mesélte a Storynak Hajni.

Majka Dundika Majoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk" családja Marián Olivér sztárok Fotó: Polyák Attila/Origo

A fiatal édesanya nem tudott belnyugodni abba ténybe, hogy valami nem stimmel vele, ezért felkeresett egy szakmebert, aki megállapította, hogy Hajinanak bizony szétnyílt a hasfala. Ekkor Majka kedvese annyira megijedt, hogy elkezdte bújni az internetet, és több szakembert is felkeresett.

Volt olyan orvos, aki rögtön a műtétet javasolta, de olyan is volt, aki szerint semmi probléma sincs, magától el fog múlni.

"Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy megfelelő tornával helyre tegyük a dolgokat. Ráadásul az ijedtségemet nem mutathattam ki Peti előtt, mert ő igazi hipochonder. Amikor először hoztam szóba a dolgot, azt felelte, nem is érti, miért aggodalmaskodom, elvégre pár hónapja szültem, lassan majd a heylére kerül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.