Várkonyi Andrea fél év alatt esett teherbe

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea terhesség kisbaba meddőség Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea első házassága azért ment tönkre, mert minden próbálkozás ellenére nem született gyermekük. A műsorvezetőnek az orvosok azt mondták, soha nem eshet teherbe természetes úton.

"A volt férjemmel nem sikerült, hosszú éveken át. Szerettük volna, és nem sikerült mindenféle kezelés ellenére. Megkaptam egy orvosi, lepecsételt papírt arról, hogy nekem nem lehet spontán terhességem, csak mesterséges megtermékenyítéssel. Nekünk gyakorlatilag a házasságunk erre rá is ment. Utána összejöttem Gáborral, akinek nagyon őszintén elmondtam, hogy ez van, engem évek óta gyógyszerekkel kezelnek, itt a pecsétes papír, nagyon szeretném ezeket a gyógyszereket letenni, úgy sem sikerül. Nem árultam zsákba macskát" - mondta Andi a FEM3 csatornán futó műsorában.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A rádiós a tőle megszokott stílusban reagált Andi problémájára: "Az én spermám mindenen áttör" - mondta kedvesének, és így is lett!

"Elképesztő, hogy fél év után úgy lettem terhes, mint a huzat!" - mesélte Andi. Nóri lányuk pedig már 9 éves nagylány.










Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.