Sinead O’Connor egy életre búcsút intett a drogoknak

betegség drog énekesnő függőség Sinead O Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas önuralom, szigor és kitartás gyümölcseként végre ismét egyensúlyba kerülhet Sinead O'Connor egészsége, ám ő is tudja, hogy sok feladat vár még rá, ha rendbe szeretné tenni az életét.

A híres énekesnő 30 évnyi marihuána függőség után a rehabilitáció mellett döntött, melynek köszönhetően végre úgy érzi, hogy lehetősége van helyreállítani az életét. Olyannyira, hogy új elhatározása szerint 12 hónapig teljesen józan marad, és az önpusztítás helyett inkább a karrierjére helyezi a figyelmét - írta meg a FemaleFirst.

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Jason Kempin

Az elmúlt évek is próbára tették a 49 éves előadót, sajnos sok esetben az egészsége rakoncátlankodott. Egy nőgyógyászati probléma miatt 3 évet szenvedett, különféle hormonterápiás kezeléseket kapott, ám végül tavaly el kellett távolítani a méhét. Emellé még

egy orvosi műhiba is becsúszott,

minek következtében felsértették az énekesnő máját, aki életveszélyes állapotba került, és sokáig lábadozott.

Az események tükrében fokozottan dicséretre méltó Sinead O'Connor életmódváltással kapcsolatos döntése, amelyhez sok támogatást és szeretet kap a rajongóitól is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.