Polyák Lilla balesete közben meglátta saját sírját

2016.11.02. 14:02

Polyák Lilla autóbalesetet szenvedett, ami által halálközeli élményben volt része. Saját sírját látta kirajzolódni, rajta a nevével és akkori életkorával.

Az élet-halál kérdés sokak számára érdekes téma, egyre több beszámolót hallani halálközeli élményekről, látomásokról. Ezúttal Polyák Lilla énekesnő mesélte el részletesen a tapasztalatait.

21 éves korában autóbalesetet szenvedett, amikor 170km/h sebességgel haladt az autópályán. Éppen egy előzési manőver közepén volt, miközben egy másik autós elé vágott. Az énekesnő reflexszerűen elrántotta a kormányt, melynek következtében lesodródott az útról, és autója pörögni kezdett.

Polyák LillaForrás: MTVA/Gabor Monos

Eközben, mivel sajnos nem volt bekötve a biztonsági öve,

ezért fejével kitörte a vezető oldali ablakot, majd kizuhant rajta. Azóta mindig ügyel arra, hogy a biztonsági öv be legyen csatolva.

„Láttam a saját síromat magam előtt. A koporsón fehér, írott betűkkel az állt: Polyák Lilla, élt 21 évet. Azt gondolom, hogy akkor, ott újjá születtem. Szerintem apukám lenyúlt hozzám, és úgy döntöttek ott fent, hogy még az élők sorában tartanak. Én hiszek az ilyenekben." – mesélte Lilla.

 

Kapcsolódó cikkek
Pirner Alma szerint a szerelem nemtelen

Várkonyi Andi műsorában, a Micsoda nők!-ben minden hétfőn pikáns és érdekes témákat boncolgatnak kendőzetlenül a sztárvenedégek. Pirner Alma például egy meglepő dolgot árult el magánéletéről.

Vásáry André nemrég szakított, de nagyon vágyik a szerelemre

Vásáry André a Sztárban sztár című műsorral újra reflektorfénybe került. Hétről hétre bebizonyította, hogy a komolyzenét képviselő énekeseknek is van helye egy ilyen jellegű show- műsorban. Bár a legutolsó adásban neki kellett búcsúznia, mégsem szomorú, reményekkel telve tekint a jövőbe.

Polyák Lillaautóbalesethalálénekesnő