Polyák Lilla balesete közben meglátta saját sírját

Forrás: MTVA/Gabor Monos -
halál Polyák Lilla énekesnő autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla autóbalesetet szenvedett, ami által halálközeli élményben volt része. Saját sírját látta kirajzolódni, rajta a nevével és akkori életkorával.

Az élet-halál kérdés sokak számára érdekes téma, egyre több beszámolót hallani halálközeli élményekről, látomásokról. Ezúttal Polyák Lilla énekesnő mesélte el részletesen a tapasztalatait.

21 éves korában autóbalesetet szenvedett, amikor 170km/h sebességgel haladt az autópályán. Éppen egy előzési manőver közepén volt, miközben egy másik autós elé vágott. Az énekesnő reflexszerűen elrántotta a kormányt, melynek következtében lesodródott az útról, és autója pörögni kezdett.

Polyák Lilla Forrás: MTVA/Gabor Monos

Eközben, mivel sajnos

nem volt bekötve a biztonsági öve,

ezért fejével kitörte a vezető oldali ablakot, majd kizuhant rajta. Azóta mindig ügyel arra, hogy a biztonsági öv be legyen csatolva.

„Láttam a saját síromat magam előtt. A koporsón fehér, írott betűkkel az állt: Polyák Lilla, élt 21 évet. Azt gondolom, hogy akkor, ott újjá születtem. Szerintem apukám lenyúlt hozzám, és úgy döntöttek ott fent, hogy még az élők sorában tartanak. Én hiszek az ilyenekben." – mesélte Lilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.