Kórházba került Pumped Gabo párja

Forrás: RTL Klub -
zúzódás Sebestyén Ágnes Pumped Gabo féltékenység kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A féltékenység képes teljesen elvakítani az embert, ez történt Pumped Gabóéknál is. Bekerült egy harmadik fél a képbe, ami miatt borzasztóan összevesztek a fiatalok, a végén pedig Ági kórházba került.

Nem felhőtlen Pumped Gabo és Ági kapcsolata, most éppen a zöld szemű szörny mérgezi a viszonyukat. Egy harmadik fél miatt annyira összevesztek, hogy Ági kórházba is került néhány zúzódás miatt. Ezt a Facebook-oldalán keresztül tudatta az ismerőseivel, ami miatt rengetegen elkezdtek aggódni a lányért. A pár végül részletesen elmondta, mi is vezetett pontosan odáig, hogy Áginak kórházba kellett mennie.

Forrás: RTL Klub

„Egy régebbi lány barátnőmmel találkoztam, és úgy volt, hogy bulizni megyünk. Amikor hazajöttem átöltözni, akkor ért ide Ági.

Verte az ajtót, folyamatosan nyomta a csengőt, nagyon kellemetlen volt.

De nem azért jött fel a lány, hogy bármit is csináljunk” – mondta Gabo a Borsnak, majd Ági vette át a szót. „Az lett volna a bizonyíték, hogy nem csináltok semmit, ha kinyitod!

Azt mondta, egy barátjával megy bulizni. Felhívtam a srácot, aki azonban otthon volt, és aludt.

Ezért mentem át Gabóhoz. Nem nyitotta ki az ajtót” – mondta a lány. Gabo elárulta, később megpróbálták megbeszélni a dolgot, akkor feszítették túl a húrt, de leszögezte, egy ujjal sem ért Ágihoz.

„Ordított, ütlegelt, szidott, majd köpködött.

Amikor belelovalta magát, valóban volt egy pont, amikor le kellett fognom a kezét. Ekkor sérülhetett meg az orra” – mondta Gabo, majd párja elismerte, hogy lehet, egy kicsit túlzásba vitte a dolgot. „Érzékeny az orrom, többször műtötték, aggódtam, nem történt-e baja. Ezért is mentem kórházba. Lehet, hogy ezt túllihegtem picit” – vallotta be Ági.

Senki nem kíváncsi a nagybeteg Som Lajosrahttp://www.life.hu/drlife/20161101-som-lajos-a-piramis-exzenesze-maganyos.htmlSem a lánya, sem az édesanyja, de még exfelesége, Karda Bea sem tartja a kapcsolatot Som Lajossal. Dr. Life--Árulkodik az egészségedről a székleted! - Ez a normális, ez a kóroshttp://www.life.hu/drlife/20161101-erdemes-odafigyelni-a-belmozgasra-es-a-szeklet-szinere-hiszen-mindez-rengeteget-elarul-altalanos.htmlÉrdemes odafigyelni a bélmozgásra és a széklet színére, hiszen mindez rengeteget elárul általános egészségi állapotunkról.Dr. LifeThinkstockTe is mindig pisilsz szex előtt? Ne tedd!http://www.life.hu/drlife/20161101-david-kaufman-urologus-szerint-art-a-szex-elotti-pisiles.htmlSzinte nincs is olyan nő, aki ne menne el a mellékhelyiségbe, mielőtt szexre kerülne sor? Persze, senki sem szeret teli hólyaggal romantikázni, de most kiderült, hogy árthatunk magunknak, ha az aktus előtt pisilünk közvetlenül. Dr. Life--Nem eszi meg a zöldséget a gyerek? Így szerettetheted meg velehttp://www.life.hu/drlife/20161020-ha-nem-eszi-meg-a-zoldsegeket-a-gyerek-ezeket-a-trukkoket-vesd-be.htmlEgy amerikai kutatás szerint ha valaki sok gyümölcsöt és zöldséget eszik fiatalabb korában, annak később is kevesebb kalcium rakódik le a szívkoszorúerében. Vagyis nem lehet elég korán kezdeni az egészséges táplálkozást. De mit tehet a szülő, ha a gyerek tüntetően kerüli a zöldségeket? Íme, néhány bevált trükk. Dr. Life--Védd ki a betegségeket! A legjobb immunerősítő tippekhttp://www.life.hu/drlife/20161020-a-legjobb-immunerosito-tippek-oszre.htmlAz őszi időszakban különösen fontos felkészíteni szervezetünket a hűvösebb időre, ilyenkor nagyobb eséllyel leselkedhetnek ránk különféle megbetegedések. Erősítsd a legyengült immunrendszeredet természetes módszerekkel, vitaminokkal és probiotikumokkal! Dr. Life--Egy éve nem használ dezodort, és a hónalját sem szőrteleníti a lányhttp://www.life.hu/drlife/20161031-a-22-eves-hawaii-lany-tavaly-oktober-ota-sem-golyos-dezodort-sem-sprayt-nem-hasznal.htmlA Hawaiin élő Elyse Brautigam úgy döntött, lemond a dezodorokról, és egészséges életmódja segítségével eléri, hogy a mesterséges izzadásgátlók nélkül se legyen büdös. A 22 éves lány rendszeresen jár edzőterembe, és szembemenve a trenddel, a hónalját sem borotválja. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.