Négy lábbal született a férfi: szeretné eltávolíttatni a két extra végtagot

Forrás: NORTHFOTO -
hát India láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születése óta él együtt a hátából kinőtt két extra lábbal a 22 éves Arun Kumar, aki mióta az eszét tudja, arról álmodozik, hogy normális életet élhessen. A nyilvánosság erejét használva próbál olyan orvosokra találni, akik megszabadítanák őt a két felesleges lábától.

Csak normális életet akar élni, mindössze erre vágyik az a 22 éves Arun Kumar, aki születése óta kettővel több lábbal él, mint kellene. Az indiai férfinak két extra végtagja nőtt ki a hátán, és már 15 éve nem kapott semmilyen orvosi kezelést. A nyilvánosság és a média erejét kihasználva szeretné elérni, hogy segítsenek rajta az orvosok.

Forrás: NORTHFOTO

Bár a két extra végtagját nem tudja mozgatni, azonban a súlyát cipelnie kell, ami tartására is kihat, valamint természetesen a gerincének állapotára. Születésekor az orvosok túl kockázatosnak tartották, hogy bármit is kezdjenek a hátán kinőtt lábaival. Szerencséjére azonban sikerült találnia egy olyan orvoscsoportot, akik hajlandóak foglalkozni vele. Egyelőre a vizsgálatok zajlanak, de úgy tűnik, sikerül majd megszabadítani a 22 éves férfit éveken át tartó szenvedésétől, és végre normális életet élhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.