György hercegtől kapta el a betegséget Ben Affleck kisfia

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama -
Ben Affleck játék Dr. Life család Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck az A-listás sztárok közé tartozik Hollywoodban, így a gyermekei sem akárkikkel játszanak - erről mesélt legutóbb a színész a Graham Norton Show-ban. 

Amikor legutóbb Angliában jártak, Ben Affleck legkisebb fia, Samuel együtt játszott Katalin és Vilmos herceg gyermekeivel, György herceggel és a kis Saroltával - erről mesélt Affleck a Graham Norton Show-ban a minap.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama
Forrás: AFP

A színész viccesen elmondta, másnap már beteg lett Samuel, így most már azzal viccelődnek, hogy a kis György herceg fertőzte meg fiát valami nátha féleséggel.

Az Instagram-anyukák a legveszélyesebbek a várandós nőkre nézvehttp://www.life.hu/drlife/20161024-az-instagram-anyukak-a-legveszelyesebbek-a-terhes-nokre-egeszsegere-nezve.htmlSúlyokat emelgető pocakos kismamák és szülés után pózoló hírességek, akik vékonyabbak, mint valaha – hála a közösségi médiának, manapság nem nehéz rosszul éreznie magát egyetlen újdonsült anyukának sem, akin nem áll úgy a ruha, mint a kisbaba érkezése előtt, avagy nem sikerült leadni azt a terhesség alatt felszaladt néhány kilót. Mindez a szakértők egyhangú véleménye szerint is rendkívül káros lehet mind a várandós kismamákra, mind pedig a frissen anyává lett nőkre nézve. Dr. Life--Négy lábbal született a férfi: szeretné eltávolíttatni a két extra végtagothttp://www.life.hu/drlife/20161103-negy-vegtaggal-szuletett-a-ferfi-ket-laba-a-hatabol-nott-ki.htmlSzületése óta él együtt a hátából kinőtt két extra lábbal a 22 éves Arun Kumar, aki mióta az eszét tudja, arról álmodozik, hogy normális életet élhessen. A nyilvánosság erejét használva próbál olyan orvosokra találni, akik megszabadítanák őt a két felesleges lábától. Dr. Life--Feladta a versenyt A konyhafőnök játékosahttp://www.life.hu/drlife/20161103-feladta-a-versenyt-a-konyhafonok-jatekosa-tomi.htmlNagy a harc és egyre nagyobb a feszültség A konyhafőnökben, hiszen a versenyzőknek már nincs sok idejük bebizonyítani, hogy ők a legjobbak. Ilyenkor már senki nem akar kiesni, ezért is tartogatott meglepő és váratlan fordulatot a legutóbbi adás: az egyik játékos kénytelen volt feladni a versenyt. Dr. Life--31 kilóra fogyott, 20 kalórián élt, mégis életben maradt az anorexiás lányhttp://www.life.hu/drlife/20161102-sokkoloan-lefogyott-jodie-leigh-neil-aki-komoly-anorexiaval-kudott.htmlA 18 éves Jodie-Leigh Neil életében 2013-ban kezdődtek az étkezési zavarok. A lány nem tudta feldolgozni legjobb barátja tragikus halálát, és az ételmegvonásba menekült. Dr. Life--Életveszélyes is lehet a tüdőgyulladás – Vedd komolyan a tüneteket!http://www.life.hu/drlife/20161031-eletveszelyes-is-lehet-a-tudogyulladas-vedd-komolyan-a-tuneteket.htmlSokan nincsenek vele tisztában, pedig a tüdőgyulladás egy nagyon komoly betegség, ami akár halállal is végződhet. Minden korosztályt érint, de a legtöbb halálesetet a gyermekek körében okozza a tüdőgyulladás szerte a világon. A téli hónapok beköszöntével érdemes jobban odafigyelni a betegségre. Ismerd fel és előzd meg a tüdőgyulladást – ehhez adunk most tippeket szakértő segítségével. Dr. Life--Polyák Lilla balesete közben meglátta saját sírjáthttp://www.life.hu/drlife/20161102-polyak-lilla-latta-a-sajat-sirjat-egy-autobaleset-kozben.htmlPolyák Lilla autóbalesetet szenvedett, ami által halálközeli élményben volt része. Saját sírját látta kirajzolódni, rajta a nevével és akkori életkorával. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.