"Mostanra már nyomoréknak kellene lennem" - A Parkinson-kórról mesét Michael J. Fox

betegség Michael J. Fox parkinson-kór Dr. Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész 25 éve küzd a betegséggel, nemrég pedig őszintén mesélt a Parkinson-kórról egy vele készült interjúban. 

A színésznél 1991-ben diagnosztizálták a nagyon komoly idegrendszeri elváltozásokat, ezt azonban csak 7 évvel később hozta nyilvánosságra. Michael J. Fox nem hagyta, hogy tönkretegye az életét a Parkinson-kór: 29 éves volt, amikor az ovosa azt mondta neki, még nagyjából 10 évet fog tudni dolgozni. Ennek már 25 éve, most pedig az 55 éves világsztár mesélt is betegségéről a Haute Living magazinban.

Forrás: Haute Living

A színész évekkel ezelőtt létrehozta alapítványát, és dollármilliókat adományozott a betegséggel kapcsolatos kutatásokra. Nemrég pedig ő maga fedezett fel egy gyógymódot, ami megoldást nyújt az állandó remegésre, ez pedig a meditáció.

Gyakorlatilag az egyetlen időszak a napban, amikor nincs rajtam ez a kényszeres mozgás, az az, amikor alszom. A meditáció is hasonló állapot számomra.

Daily Mail.

Micsoda felfedezés! Megkönnyíti a teherbeesést egy speciális óvszerhttp://www.life.hu/drlife/20161106-megkonnyiti-a-teherbeesest-egy-specialis-ovszer.htmlGumival a nem kívánt terhesség ellen - eddig úgy volt, hogy ez az egyik legbiztosabb módszer. Nemrég azonban a piacra került egy olyan speciális óvszer, amitől épp, hogy könnyebben eshetnek teherbe a nők. Dr. Life--A rák választotta szét a fiatalokat – szívszorító történethttp://www.life.hu/drlife/20161107-a-rak-valasztotta-szet-a-fiatalokat-dramai-tortenet.htmlAmikor Jason Carrasco megtudta, hogy felgyógyult a rákból, a hírt mielőbb meg akarta osztani legjobb barátjával, Cass Nascimentóval. A sors fintora, hogy a lány akkor tudta meg, hogy neki viszont kiújult az agytumora. Dr. LifeOrigoÍgy változtatja meg a körülötted lévőket, ha mosolyogszhttp://www.life.hu/drlife/20161104-igy-valtoztatja-meg-a-korulotted-levoket-az-ha-mosolyogsz.htmlTe is észrevetted már magadon, hogy akár egyetlen mosoly is képes lehet arra, hogy jobb irányba tereld a beszélgetést, szebbnek és szimpatikusabbnak láttasd magad, avagy más színben szemléld a világot? Most eláruljuk, hogyan használhatod ki az erejét, és változtathatod meg egyetlen mosollyal az életedet. Dr. Life--Hajhullás fiatalkorban? Ezek lehetnek az okaihttp://www.life.hu/drlife/20161103-a-serdulokori-es-fiatalkori-hajhullas-okai-ezek-lehetnek.htmlA hajhullás egy természetes folyamat, amely a legtöbb esetben összefügg az évszakváltással, a stresszel, illetve az életkor előrehaladásával is. Ám mit jelezhet a hajhullás akkor, ha mindezt kamasz gyermekénél tapasztalja a szülő? Dr. LifeOrigo26 centivel született a csecsemő- az életéért küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20161107-kevesebb-mint-fel-kg-mal-es-26-cm-rel-szuletett-egy-csecsemo.html26 centivel született a kisbaba. Rayden annyira pici, hogy apja jegygyűrűje átéri a bokáját. Dr. Life--Betegségek, amelyeket könnyen összeszedhet a gyerek, akár az iskolában ishttp://www.life.hu/drlife/20161104-betegsegek-amiket-konnyen-osszeszedhet-a-gyerek.htmlMinden szülő tudja: az iskolai időszak egyet jelent a különféle megbetegedésekkel, amelyek kiválóan tudnak terjedni az egész nap egy légtérben lévő gyerekek között. Most összegyűjtöttük a leggyakoribbakat. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.