Komoly vírus terítette le Sebestyén Balázst

Forrás: RTL Klub -
betegség Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető kedden reggel nem ült be Vadon Jani és Rákóczi Feri mellé, hogy levezesse a Morning Show-t. Mint kiderült a fürdőszoba padlóján feküdt egy súlyos vírus miatt. Sokan aggódtak Sebestyén Balázsért, de most mindenki megnyugodhat: ma reggel már ő is csatlakozott társaihoz a rádióban.

A fürdőszoba padlójáról üzent a hallgatóknak Sebestyén Balázs, ugyanis leterítette egy komoly vírus, amit a felesége is elkapott. Megtudtuk, hogy előző este Vadon Janival együtt egy étteremben voltak, és valószínűleg a műsorvezető, valamint felesége ételébe valamilyen fertőző vírus került.

Forrás: RTL Klub

Érthetően Sebetyén Balázs így nem tudta vezetni a Morning Show-t, őt kedd reggel Abaházi Csaba helyettesítette. A hányás és hasmenéses vírus a felnőttekre is igen veszélyes, könnyű kiszáradni egy ilyen betegség esetén, ezért sokan aggódtak Sebestyén Balázsért.

Mindenki megnyugodhat azonban, ugyanis a műsorvezető ma reggelre már szinte a régi formájában volt,

és ismét a rádióban indult a napja. Elárulta, hogy már sokkal jobban van, így vélhetően emiatt nem fog többet hiányozni a Morning Show-ból, aminek viszont már csak napjai vannak hátra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.