Súlyos gerincsérv miatt operálták meg Koncz Gábort

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Koncz Gábor műtét gerincsérv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 78 éves színészt a napokban műtötték meg, súlyos gerincsérve volt. Várhatóan már csak jövőre lép az Újszínház színpadára.

Koncz Gábor megerősítette a Blikknek, hogy fellépéseit valóban a műtét miatt kellett lemondani. A színész rosszkedvűen, letörten nyilatkozott. Elmondta, hogy nem volt tervezett ez a meghosszabbított kényszerpihenő, a rehabilitációja hat hétig fog tartani.

Koncz Gábor Forrás: MTI/Zih Zsolt

Hogyan dolgozzák fel a gyerekek háziállataik elvesztését?http://www.life.hu/drlife/20161107-hogyan-tudjak-a-gyerekek-feldolgozni-haziallatuk-elveszteset.htmlSajnos a legtöbb kis kedvenc viszonylag rövid életű, így sok kisgyereknek kell szembesülnie azzal, hogy a számukra kedves kis állatuk elpusztul, és többi már nem létezik. Eddig viszonylag kevés kutatás született ebben a témában ahhoz képest, hogy mennyire gyakori ez az élethelyzet. Egy amerikai vizsgálat most rámutatott arra, hogyan lehet ebben a leghatékonyabban segíteni a gyerekeket. Dr. LifeThinkstockMost már tudjuk - májrákkal küzd Michael Bublé 3 éves kisfiahttp://www.life.hu/drlife/20161109-majrakot-diagnosztizaltak-michael-buble-fianal.htmlMichael Buble és Lusiana Lupido 3 éves kisfia rákos megbetegedéssel küzd, most már azt is tudjuk, hogy májrákról van szó. Dr. LifeOrigoMeghalt a kisfiú, akinek a testén lógott a feje http://www.life.hu/drlife/20161109-meghalt-a-kisfiu-mahendra-ahirwar-akinek-a-testen-logott-a-feje.htmlA 13 éves indiai fiúnak szörnyű élete volt, ugyanis a feje a testére lógott. Fejjel lefelé látta a világot, de egy angol nő, Julie Jones összegyűjtötte neki a műtéthez szükséges összeget. Sajnos azonban csak 8 hónapig tudott teljes életet élni Mahendra Ahirwar. Dr. LifeOrigoIstenként tisztelik a beteg indiai kisfiúthttp://www.life.hu/drlife/20161109-a-beteg-kisfiurol-azt-hiszik-hogy-ganesa-reinkarnacioja.htmlAzt gondolják a beteg kisfiúról, hogy egy hindu isten reinkarnációja. Dr. Life--Szívszorító vallomást tett betegségéről a HIV-pozitív Magic Johnsonhttp://www.life.hu/drlife/20161109-a-hiv-pozitiv-magic-johnson-szivszorito-vallomast-tett-allapotarol.htmlMár 25 éve küzd a betegség ellen Magic Johnson. Ő volt az első sztárok egyike, aki nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy HIV-pozitív, de azóta nem sokszor beszélt állapotáról. Nemrég viszont őszinte nyilatkozatban vallott az elmúlt évekről. Dr. Life--Komoly vírus terítette le Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20161109-sebestyen-balazs-meggyogyult-ujra-vezette-a-morning-showt.htmlA műsorvezető kedden reggel nem ült be Vadon Jani és Rákóczi Feri mellé, hogy levezesse a Morning Show-t. Mint kiderült a fürdőszoba padlóján feküdt egy súlyos vírus miatt. Sokan aggódtak Sebestyén Balázsért, de most mindenki megnyugodhat: ma reggel már ő is csatlakozott társaihoz a rádióban. Dr. Life--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.