Tökéletes nőt faragott feleségéből a sebész

operáció plasztika orvos szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikai sebész addig faragta a felesége testét, míg nem lett tökéletes a végeredmény.

A két gyermekes anyuka megengedte férjének, hogy az kedvére játszadozzon a testével, és úgy alakítsa, ahogy neki tetszik.

21 éve él házasságban Anna és Phillip Craft. A házasság során számtalan szépészeti operáción estek át. Férje plasztikai sebészként dolgozik, így nem okozott problémát a rendszeres zsírleszívás, arcfeltöltés, száj, fenék, comb, mellműtét és még sok minden más sem.

Első alkalommal akkor került sor beavatkozásra, mikor első gyermekük megszületett, és Annát

zavarni kezdte, hogy megváltozott a teste.

Mostanra férje úgy véli, hogy megalkotta a tökéletes nőt.

"Mindig azt szoktam mondani a betegeimnek, ha szeretnének meggyőződni a szakmai hozzáértésemről, akkor nézzék meg a feleségemet. Olyan tökéletes nőt faragtam belőle, amilyen nem is létezik."nyilatkozta a Mirrornak a 47 éves orvos.

A férj szerint a beavatkozások után felesége még annál is jobban néz ki, mint amilyen 22 éves korában volt a megismerkedésük idején.

„Azt gondoltam, miért ne? Én is jobban érezném magam a bőrömben, Phillip pedig imádná, ha kedvére alakíthatna engem." – így emlékszik vissza Anna a történtekre.

Vérmérgezést kapott a 23 éves lány - majdnem belehalt a betegségbehttp://www.life.hu/drlife/20161122-vermergezest-kapott-a-23-eves-lany-lucy-saxon-most-az-eleteert-kuzd.htmlA 23 éves tanulónál egy aprónak indult fertőzésnek vérmérgezés lett a vége - most az életéért küzdenek az orvosok. Dr. Life--Tóth Vera: “Úgy aludtam el, hogy nem baj, ha meghalok”http://www.life.hu/drlife/20161122-toth-vera-elarulta-ugy-aludt-el-a-mutoasztalon-hogy-nem-baj-ha-meghal.htmlTóth Vera nagyon sokáig küzdött súlyfeleslegével, ezért döntött végül a műtét mellett. Az operáció óta már több mint 32 kilótól sikerült megszabadulnia. Elárulta, miért választotta a beavatkozást: nincs ideje egész életében a fogyókúrázással foglalkozni, mert elveszi a figyelmet a lényegről. Dr. Life--Az önbizalomhiány, a legbelsőbb ellenséghttp://www.life.hu/drlife/20161118-az-onbizalomhiany-mint-a-legbelsobb-ellenseg.htmlSzinte nincs az életnek olyan területe, amelyre ne nyomná rá a bélyegét az, hogy mennyire tudunk bízni a képességeinkben és saját magunkban. Pedig ha tisztában vagyunk az erősségeinkkel és a gyengeségeinkkel, nem lesz olyan akadály, amellyel ne tudnánk megbirkózni. Dr. LifeThinkstockTill Attila rendszeresen jár HIV-szűrésrehttp://www.life.hu/drlife/20161121-till-attila-ezert-jar-rendszeresen-hiv-szuresre.htmlFélelmetesnek tűnik, de igazából semmilyen fájdalommal nem jár a HIV-szűrés, viszont nagyon fontos betegségtől óvhat meg. Így gondolja Till Attila is, aki elhatározta, rendszeresen jár majd a vizsgálatra. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoSaját temetésén gondolkodik a 4 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20161121-a-4-eves-kislany-ritka-betegsegben-szenved.htmlA 4 éves kislány olyan betegséggel küzd, melyre nincs gyógymód. A kicsi már a temetésén gondolkodik. Dr. Life--Haláluk után is meggyógyulhatnak a betegekhttp://www.life.hu/drlife/20161121-halaluk-utan-is-kezelhetik-a-hibernalt-betegeket.htmlHihetetlen, de az orvostudomány már itt tart. Van lehetőség hibernáltatni a testünket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.