Nem ok nélkül vetkőzött anyaszült meztelenre Anastacia

Forrás: fault-magazine.com/ -
Anastacia Dr. Life mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anastacia évek óta küzd a rák ellen: most egy magazin kérésére meztelenül pózolt, hogy megmutassa, hogyan hatott a testére a súlyos betegség. 

Anastacia nem Kim Kardashian: az énekesnőnek nem szokása pucéran mutogatnia magát, most azonban jó oka volt rá, hogy levetkőzött. A 90-es évek végének imádott popsztárja jó ideje küzd a rák ellen, nemrég pedig ki is újult a betegsége. Angelina Jolie-hoz hasonlóan az énekesnő is mindkét mellének eltávolítása mellett döntött. Ám erről sosem mesélt szívesen a nyilvánosság előtt, most azonban kivételt tett.

Anastacia a Fault magazinnak beszélt a betegségéről, és meztelenre is vetkőzött a fotózás kedvéért, hogy megmutassa a hegeket a testén.

Anastacia évek óta küzd a mellrák ellen Forrás: fault-magazine.com/

Az énekesnőnek nem egy műtétje volt: hátának izom- és zsírszöveteiből építették újjá a kebleit, ezért is van tele a teste hegekkel.

A világsztár elmondta, nagyon izgult a fotózás előtt, mert a műtétekről nem nyilatkozott soha, és nehéz volt elfogadni a testét olyannak, amilyen lett. Ám most már úgy érzi, a képekkel erőt adhat másoknak is, akik hasonló problémákkal küzdenek, és hozzátette, a mellrák és a műtétek után is lehet abszolút teljes életet élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.