Rékasi Károly és Pikali Gerda szerelmét próbára teszi a betegség

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
betegség Dr. Life Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi nemrég csak fájdalomcsillapítókkal tudott végigállni egy koncertet, és beismerte azt is, bizony a szerelmüket is igencsak próbára teszi a betegség. 

Rékasi Károly megsegítésére a Republic adott egy félórás koncertet, a színész azonban csak fájdalomcsillapítóval bírta végig az estét - írja a Blikk Rúzs. "

Amikor beállt a lábam, Gerdát megkértem, hogy hozzon oda nekem egy széket, hogy ülve, fájdalomcsillapítóval tudjam tovább nézni a takarásból a fiúkat

Rékasi Károly Fotó: Marton Szilvia/Origo

Rékasi elmondta azt is, érzi ő, hogy a betegség kihat a kapcsolatára Gerdával, mostanában ugyanis kevés dolognak tudtak együtt örülni.

"Nehéz időszak ez kettőnknek, de Gerda kitart mellettem. Olykor kétségbeesetten kutakodunk a régi jó emlékek között, hogy működni tudjon tovább. Szerencsére még mindig találunk olyan pillanatokat a közös életünkből, amelyek feltöltenek" – mesélte Rékasi.

A koncert ötlete egyébként a Republictól származtt, a színész pedig nagyon meghatódott rajta. "Gerdával ültünk az autóban, és a csapat egyik tagja azzal hívott, hogy az jutott az eszükbe, segítenének rajtam" - mesélte a színész, aki a jegyekből befolyó összegről lemondott és a Baleseti Intézet szeptikus osztályának ajánlotta fel.

A népszerű magyar sztár 8 műtéten van túl, a legutóbbi beavatkozás majdnem 4 órás volt. "Kicserélték a sínt a lábamban egy rövidebbre, korábban a csípőmtől a térdemig ért a fém a combcsontom mentén, amit 13 csavar rögzített. Most kisebbet kaptam, ami már javulást feltételez"– mondta legutóbbi műtétjéről Rékasi Károly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.