Vérmérgezést kapott a 23 éves lány - majdnem belehalt a betegségbe

Forrás: Thinkstock -
betegség Dr. Life vérmérgezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves tanulónál egy aprónak indult fertőzésnek vérmérgezés lett a vége - most az életéért küzdenek az orvosok. 

A 23 éves Lucy Saxon Chesterben harmadéves, ápolónőnek készül. Június óta komoly fájdalmai voltak a hátában, ezért fájdalomcsillapítókat kapott. Szeptemberben azonban már a gyógyszerek sem segítettek rajta, így kórházba ment a problémájával. Ott antibiotikumot kapott, mert az orvosok azt gondolták, hugyúti fertőzése van - írja a Daily Mail.

Órákkal később nagyon rosszul lett, kontrollálatlanul remegni kezdett az egész teste, kihányt mindent, így szülei azonnal mentőt hívtak hozzá.

Majdnem belehalt a betegségbe a lány, mentőt kellett hívni hozzá - Illusztráció Forrás: Thinkstock

A lányt újra kellett éleszteni, miután kiderült, hogy a fertőzés vérmérgezést okozott nála.

"Azt hittem, meghalok. Nem bíztam a saját testemben, ami igyekezett leküzdeni a hugyúti fertőzést, most pedig meg akar ölni. Hihetetlen fájdalmat éreztem. Nem fogtam fel, mi történik velem. Anya azt mondta, ha akkor nem megyek kórházba, talán most nem lennék itt" - mesélte a lány a történtek után.

Megelőzheted a hugyúti fertőzést!

Megelőzni mindent könnyebb, mint kezelni – a kellemetlen, fájdalmas tünetekkel járó felfázást is elkerülheted, ha megfelelő gyümölcsöket, gyógynövényeket használsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.