Árthat a stressz Donald Trump egészségének

Forrás: AFP/Mandel Ngan -
halál Donald Trump egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meddig lesz elnök Donald Trump? Egyes jóslatok szerint lehet, hogy kinevezésének első évét sem éli meg.

Súlyos szavak, amik mindenkit megrendítenek: nem biztos, hogy regnálásának első évét túléli Donald Trump. Szakértők figyelmeztetnek: nagy az esélye annak, hogy Trump pár hónapon belül távozik az élők sorából.

Donald Trump túlsúlyos, és egy rettentően megterhelő kampányidőszak van mögötte Forrás: AFP/Mandel Ngan

A tragédiára Patrick Heck brit kardiológus figyelmeztetett. A szívspecialista egy orvosi konferencián tartott előadásában kijelentette, hogy Donald Trump azok közé az emberek közé tartozik, akiknek jó esélyük van arra, hogy szívinfarktust kapnak. Ha hivatalba lép, extrém stressznek lesz kitéve, ami csak növeli a kockázatokat.

A választások előtt Trumpot természetesen kivizsgálták, az orvosok pedig megerősítették, hogy kiváló az egészségi állapota. Patrick Heck szerint azonban a vizsgálatok nem voltak elég alaposak, a következő pontokat nem vették figyelembe: Trump 70 éves, túlsúlyos, és rettenetesen kemény kampányidőszakon van túl. Egy vele egyidős, makkegészéges ember még körülbelül 14 évet élhet, de Trumpra sajnos ez nem igaz.

Egy doktornő, Karen Morton is figyelmeztet, a soron következő amerikai elnök szexfüggősége is gondot okozhat: "Trump felesége, Melania gyönyörű nő, akinek természetesen bizonyos szükségletei is vannak, hiszen csak 46 éves. Az ő megtartására is időt és energiát kell fordítani. Csak remélhetjük, hogy nem akkor történik valami, amikor éppen egymással foglalkoznak."

Várkonyi Andreát lelkileg viseli meg az autóbalesethttp://www.life.hu/drlife/20161126-varkonyi-andreat-lelkileg-viseli-meg-az-autobaleset-bochkor-gabor-nyilatkozott.htmlPár nappal ezelőtt szenvedett balesetet az Árpád híd lábánál Várkonyi Andrea. A Life.hu riportere arról faggata Bochkor Gábort, hogy van a kedvese.Dr. LifeOrigoLegyőzte a rákot, mégis kínszenvedés a Roxette énekesnőjének életehttp://www.life.hu/drlife/20161126-legyozte-a-rakot-de-nincs-jol-a-roxette-enekesnoje-marie-fredriksson.htmlHónapok óta küzd agydaganatával, és annak utóhatásival Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője. Szenvedéseit papírra vetette életrajzában, mindenkivel megosztja, milyen volt a szörnyű betegséggel, és hogy érzi magát utána. Dr. Life--Túl sok ananász fogyasztása miatt rendellenességgel született a gyerekehttp://www.life.hu/drlife/20161125-sok-ananasz-fogyasztasa-miatt-szuletett-sulyos-rendellenesseggel-suzanne-burt-gyereke.htmlÁlmában sem gondolta volna Suzanne Burt, hogy a gyermeke életét veszélyezteti, valahányszor harap egy falatot az ananászból. Elég gyakran ette ezt a gyümölcsöt terhessége alatt, mert szerette és kívánta is. Ez azonban ahhoz vezetett, hogy kislány életveszélyes rendellenességgel jött a világra. Dr. Life--Ötször majdnem meghalt és 81 vérátömlesztése volt Nell Robbinsnakhttp://www.life.hu/drlife/20161125-nell-robbins-otszor-tert-vissza-a-halalbol-81-veratomlesztese-volt-es-3-honapig-komaban-fekudt.htmlElképesztő, min kellett keresztülmennie a tinédzser lánynak. Megjárta a poklot Nell Robbins két halálos fertőzés miatt, amit egy ártatlan osztálykiránduláson kapott el. Hiába, a kislányt semmilyen betegség nem tudta legyőzni: ötször tért vissza a halálból. Dr. Life--Hatévesen mindössze 89 cm magas Cohen Hatch http://www.life.hu/drlife/20161125-cohen-hatch-hatevesen-keteveseknek-valo-ruhat-hord-az-orvosok-nem-tudjak-miert-nem-no.htmlHatéves, de a nála egy évvel fiatalabb barátja is sokkal magasabb nála. A kisfiú zavarba hozza az orvosokat, ugyanis 6 éve sikertelenül próbálják megfejteni, hogy miért nem nő. Dr. Life--Rhys Williams szörnyű genetikai rendellenességgel küzd (18+)http://www.life.hu/drlife/20161125-rhys-williams-bore-egyetlen-erintestol-levalik-egy-genetikai-rendellenesseg-miatt.htmlA 11 éves kisfiú szörnyű bőrelváltozásban szenved: a legkisebb érintéstől is leválik bőre a testéről. A gyógyíthatatlan genetikai rendellenesség miatt tolószékben ül a gyermek és egész testét gézlapokkal kell betekerni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.