Béres Alexandra kisebbik lánya betegségeiről beszélt

Forrás: Facebook/BéresAlexandra -
betegség Béres Alexandra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két gyönyörű kislány édesanyja, feleség és persze fitneszedző is Béres Alexandra, akit két gyermeke minden álmatlan éjszakáért kárpótol, amikből bőven kijutott. Kisebbik lánya ugyanis sok fejfájást és aggodalmat okozott a szüleinek!

"Engem a két kislányom mindenért kárpótol" - mondta Béres Alexandra, amikor az álmatlan éjszakák és az idegeskedés került szóba. Természetes, hogy anyaként mindenki átéli azokat a hónapokat, amikor egy óránál többet nem alszik, de a fitneszedző hálás a lányaiért, akik mindketten lombikprogramnak köszönhetően születtek.

Kisebbik lányának betegségeiről beszélt Béres Alexandra Forrás: Facebook/BéresAlexandra

Flóra, a kisebbik gyermek éppen kétéves múlt, de még nagyon ragaszkodik az anyukájához, más szinte hozzá sem érhet. "Furcsa, de meg szokta kérdezni, hogy boldog vagyok-e, és naponta többször lemondja, hogy szeret" - mesélte a Best Magazinnak Alexandra, de gyorsna hozzátette, hogy azért nagy kópé a kisasszony. Nővérét pedig mindenben követi, természetesen a csínytevésekben is. Ez így is van jól, főleg azután, amennyi aggodalmat okozott Flóra a születését követő hónapokban.

Béres Alexandra és gyermekei Forrás: Béres Alexandra

"Amikor Flóra megszületett, a bal csípőízülete szűkebb volt a kelleténél, ezért terpeszpólyát írtak fel neki. Ez tulajdonképpen egy fadarab volt a két pici lába között, amit hat hétig kellett viselnie. Aztán, amikor ezen túl voltunk, egyszer csak nem fogadta el tőlem az anyatejet. Az orvos persze nyugtatott, hogy el fog múlni, és igaza is lett, de nehezen viseltem. A kislányom aztán egyéves koráig anyatejen élt, és gyönyörűen fejlődött, de jött a következő probléma: észrevettük, hogy a könnycsatornájából a könny nem tud távozni. Megint orvos, és sajnos fel kellett szúrni, ami rosszabbul hangzik, mint amennyire fájdalmas,

de ijesztő volt látni, hogy lefogják a kisbabámat.

Már szinte meg sem lepődtünk, amikor Flórának szemüveget írt fel az orvos a kancsalság miatt" - sorolta Béres Alexandra, min mentek keresztül az első időszakban. Szerencsére azonban mindenen túl vannak már, most pedig a karácsonyra készülődnek.

Elképesztő tempóban gyógyul Kulka Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20161209-kulka-janos-szelsebesen-gyogyul-a-betegsegebol.htmlKulka Jánosról mostanában keveset hallani, de szerencsére terapeutája csepegtetett némi nformációt a híres színész állapotával kapcsolatban. Dr. Life--2 év után sikerült szétválasztani a sziámi ikrekethttp://www.life.hu/drlife/20161208-sikerult-a-sziami-ikrek-szetvalaszto-mutetje-2-ev-utan.htmlVeszélyes volt a sziámi ikerpár, Eva és Erika Sandoval szétválasztó műtétje, ugyanis komoly szervi érintettséggel is számolniuk kellett az orvosoknak. Dr. Life--Súlyos beteg a fiatal zenész, Berezvai Marcell http://www.life.hu/drlife/20161208-sulyos-beteg-a-fiatal-zenesz-berezvai-marcell.htmlDaganatos a Kalef együttes gitárosa, Berezvai Marcell. A zenész első műtétje sajnos nem sikerült, most újra lenne szüksége, ám a gyógyuláshoz nem kevés anyagi támogatás kellene. Dr. LifeOrigoSzexuális felvilágosítás Norvégiában és itthon: mi a jobb módszer?http://www.life.hu/drlife/20161208-szexualis-felvilagositas-norvegiaban-es-magyarorszagon-melyik-a-jobb-modszer.htmlNéhány nappal ezelőtt fedezte fel magának a magyar internet azokat a prűdséget és álszemérmet abszolút nélkülöző felvilágosító kisfilmeket, amelyeket az NRK norvég közszolgálati televízió készített szexuális felvilágosítás céljára. De hogyan zajlik ma itthon a felvilágosítás? Vajon a magyar vagy a norvég módszer a célravezetőbb a szakértő véleménye szerint? Ennek jártunk utána. Dr. LifeThinkstockZalatnay Cini balesete után máris dolgozik, 56 ezres nyugdíja ugyanis nem eléghttp://www.life.hu/drlife/20161208-zalatnay-cini-keves-nyugdija-miatt-kenytelen-serulten-dolgozni.htmlSúlyos balesetet szenvedett novemberben Zalatnay Sarolta, és máig nem épült még fel teljesen. Pihennie kellene, de sajnos nem engedheti meg magának, hogy megvárja a teljes gyógyulást. Muszáj színpadra állnia, ugyanis 56 ezres nyugdíja nem elég! Dr. Life--Megkezdték a kezeléseket Michael Bublé rákos kisfiánhttp://www.life.hu/drlife/20161207-michael-buble-rakos-kisfia-kezelesre-jar.htmlA világhírű énekes, Michael Bublé hároméves kisfia rákos: a család kőkemény időszakon van túl, és még mindig nem nyugodhatnak meg, mert folyamatosan kezelésekre járnak a kicsivel. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.